Lada samara vagy a lada 2107-es a jobb autó?
A "jobb"-ság elég szubjektív, így ezt nem lehet eldönteni.
Nekem 2 Samarám is volt, szerettem őket.
Mindkettő sz@r, de ha konstrukcióban újabb kocsit akarsz akkor egyértelműen a Samara.
Elég belegondolni, a motor új fejlesztés, a komplett hajtáslánc újratervezve, keresztmotor elsőkerék, váltó határozottan jó, felfüggesztés ugyanúgy puha és kinyírhatatlan mint a többi Lada, de ezzel nem akadsz el az 5cm-es hóban, sokkal variálhatóbb, próbálj pl akár egy kisebb íróasztalt betenni a kockazsigába, gyakorlatilag annak nincs csomagtere, és röhejesen kicsi a tankja cserébe k*rva sokat fogyaszt, alig van hatótávja.
Viszont a Samara használható méretű csomitartós, amit bővíteni is lehet a hátsó ülés döntésével, nagyobb a tankja, lényegesen kevesebbet zabál, meg kultúráltabb a cw értéke is ami a szélzajt is csökkenti. Amúgy ez is meg a Favorit is nagyon sok mértékben a Golf 2-re hajaz, akkoriban az volt az etalon ebben a kompakt kategóriában.
Maszek véleményemre vagy kíváncsi akkor véletlen se vennék kockazsigát egy tévedés és eleve 40 éves konstrukció, amúgy meg elfogult vagyok mert 15 évig volt Samara, aztán meg Golf lett, nem volt nehéz utána azt se megszokni.
Mindenképpen 2107
pont tegnap néztem, egy brutál motortuning kipuffogóval duplakarbival minden teljesítménycuccal 220 ezer ft-ból megvan :DD
És hátsókerekes :D
Na 74%-os már tudjuk hogy Ladád van :)
Akkor azért fikázod mindig a BMW-met :)
Volt, már csak 70%-os barátom. :) Eladtam 5 éve... :,,( :D
Akkor már 12 éves volt, és több rozsda volt rajta, mint a BMW-n... :) Ja, az is kevesebbet evett, mint az E30-as BMW, csakhogy tudd. Igaz, be is kellett állítani a porlasztóját. Hogy milyen autóm, van, meg milyen motorom, az maradjon rejtély. Volt BMW-m is, ahogy ladám is, maradjunk ennyiben :)
Természetesen a 2107.
Erősebb, szebb, nagyobb, hátsókerék-hajtású, van benne fordulatszám-mérő, tudsz vele drifftelni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!