Chevrolet autómárkáról vélemények?
Figyelt kérdés
Negatívumok,pozitívumok? Szerintem szép autók.Csak kicsit sokat fogyasztanak. :D2017. febr. 6. 14:36
1/10 anonim válasza:
Pozitívumok???olyanról nem tudok beszamolni...
2/10 anonim válasza:
Mi érdekel? Lacetti és társai, vagy esetleg Camaro? Nem mindegy.
Amúgy ha az amerikaiak érdekelnek, én azokat sem tartom jó autónak. Sokkal jobb egy amerikai Ford, mint egy Chevrolet.
3/10 anonim válasza:
az itthoniak olcsó opelek.
az opel se az autózás csúcsa, hát még így..
4/10 anonim válasza:
Imádom, amikor olyanok mondanak véleményt, akik max az utcán láttak Chevyt. Nekünk Lacetti van, szeretjük, 10 év alatt csak kopó alkatrészek voltak cserélve, meg most egy ABS jeladó :)
5/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem,mert láttam tegnapelőtt egy amcsi filmet amiben csak Fordot meg Chevroletet lehetett látni és még jól is néztek ki :D Gondolom nem rossz ha ennyi embernek van,bár Mo-n nem sokat szoktam látni.
2017. febr. 7. 14:57
6/10 anonim válasza:
Én egy Chevy Voltot azért simán elfogadnék, az egyik legnépszerűbb márka a világon.
7/10 anonim válasza:
Amerikai modellek es az europaiak kozel sem azonosak. Ha jovok haza, egy Chevrolet Orlandot szoktam bérelni, de az az 1.8-as benzinmotor benne katasztrofa. Odakint az allamokban egy Escalade-m van. De vezettem Cheveroletokat es Fordokat is kint, de eg es fold.
8/10 A kérdező kommentje:
Camarot szivesen vezetnék Amcsiban :D
2017. febr. 28. 23:11
9/10 anonim válasza:
Ha kimész, akkor viszonylag aprópénzért lehet bérelni ott hasonló autókat (Camaro, stb). :D
10/10 A kérdező kommentje:
Egy olyasmi kategóriájú autó forintba átszámítva mennyibe kerül?
2017. márc. 1. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!