Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mi volt az első autója?...

Kinek mi volt az első autója? Megbántátok?

Figyelt kérdés

2017. febr. 5. 19:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Kettes Jetta.

1.6 TD. Nagyon ment. Szép fehér volt. Később rozsda fehér lett, aztán szívó dízel...

Szerencsére csak az romlott el benne, ami tönkre tudott menni. Extra nem volt, így gondom sem volt vele. Rengeteget szereltem. Ágyba is tehettem volna, mert hol alatta, hol előtte feküdtem.

Azért szerettem. Jó emlékek maradtak.

2017. febr. 5. 19:58
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy szakadt Opel Kadett volt, dízelmotorral. Volt hogy be kellett tolni, mert úgy indult be csak, de nagyon szerettük, minden nap kocsikáztunk valahova a haverokkal, ha kellett, ha nem. Ezelőtt 15 évvel még a gázolaj is szinte ingyen volt, ez meg gázolaj párával működött. Nagyon szerettem, kellemes emlékek fűznek hozzá, persze úgy az autó nagyon szar volt. De mégis, 17 évesen azért nem kis buli volt ez.
2017. febr. 5. 20:53
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Suzuki Ignis 1.3, nem bántam meg.
2017. febr. 5. 21:13
 14/22 anonim ***** válasza:
42%
Csak tudnám a sok debil miért pontozta le a 10est? Mert ócsárilta a Bééééjeeeeemmmmn wwwwwéééét? Vagy mert szereti az Audit? :) Igen mivek Audija van már csak egy tapló idióta lehet( tudm én most az vagyok,direkt). Akár hànyszor látok egy Audit dicsérő kommentet,mindig le van pontozva. Ennyire kicsinyesek vagytok? Esetleg írígyek? Honnan tudod,hogy egy egy napos S8a, vagy egy 20 éves 80as Audija van? Szànalmasak vagytok komolyan... :)
2017. febr. 5. 22:12
 15/22 JulesTS ***** válasza:
100%
'63-as Bogár 1.6-os motorral. 9 évig használtam. Szerettem nagyon...
2017. febr. 5. 22:42
 16/22 anonim ***** válasza:
26%

14: Nincs baj a BMW-vel és az Audival se, biztos van, akinek bevált. Nekem egyik se jön be. Mint autót, nem tartom őket jónak. Ez mindenkinél egyéni.

Egy bizonyos réteggel van mindenkinek baja. Ez a réteg felismerhető arról, hogy a németbő' öccázé' hozott 15-20 éves, de P rendszámos fekete Audival, BMW-vel próbálnak jampizni, ami nagyjából mindenkinek azt jelenti, hogy az ilyennek lyukas a zsebe, de azért beleszakad, csak hogy menőzhessen, hogy na majd ő megmutassa' hogy neki is telik rá. Vagy a másik, amelyik új fekete Audival, BMW-vel tolja, de magyarsága ellenére szlovák rendszámmal, hogy spóroljon.

Ha egy kicsit is szigorúak lennének a magyar autóimport szabályok, akkor egyik fajta se lenne az utakon és a parkolókban. De már így is folyamatosan sír a szája a sok zugneppernek, hogy még a jelenelgi regadó is magas. Hagyni kellett volna a regadót a régi, magasabb áron, mert mióta csökkentették, azóta özönlenek az ex prémium fostartályok az országba. Aki megteheti, már az se mer új autót venni, mert nem fogja tudni később eladni, mert a magyar vevők inkább németbő' hoznak régi ex prémium fostartályt.

2017. febr. 6. 05:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Trabant volt az elso es imadtam! Hatalmas erzes volt 17 evesen kocsival elmenni a csajomert :)
2017. febr. 6. 08:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Moskvici 408, nagyon szerettem !!!
2017. febr. 6. 09:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Opel F Astra. Ahhoz képest hogy lomha volt az autó, de első autónak tökéletes volt. Alapból 2 évet terveztem vele de 6 évig volt nálam. A drága nővérem aki technikai analfabéta belement egy oszlopba, a hűtő kilyukadt de ő betudta indítani így gondolta nincs baja, simán eltud vele menni darabig. Mondanom sem kell hogy csúnyán megfőzte a motort ami gyakorlatilag kuka lett...

Ezzel egy időbe volt egy céges autóm egy Toyota Corolla amit szerettem vezetni, meg bajom nem volt vele, viszont kinézetre nem jött be igazán.

2017. febr. 6. 10:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még semilyen,de már csak egy év és lehet jogsim,én audi a8 d2 szeretnék:).
2017. febr. 7. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!