Jobb kormányossal Magyarországon?
Figyelt kérdés
van vagy volt már valakinek jobb kormányos autója amit itt használt ? tudomásom szerint le lehet papíroztatni , de sokan mondják hogy nem való ide , valaki akinek volt már mik a tapasztalatai ? elsőként előzésnél gondolom hogy nem látok ki , de ezen kívül ?2017. febr. 5. 17:37
11/15 anonim válasza:
A kamerás tükörrel a szembe jövő távolságát nem tudod biztonságosan felmérni, ez is rettentően baleset veszélyes.Tömören:A jobbos közlekedésnél ez egy jó szopóroller.
12/15 anonim válasza:
Kormányt mindkét oldalra! Probléma megoldva :)
13/15 anonim válasza:
Ezt még senki nem mondta: ha ösztönből jobb kézzel próbálsz váltani, csúnyán bevered a könyököd. :D
14/15 anonim válasza:
Nem praktikus, meg alapból nem ide való. Persze nem lehetetlen használni, nekem ugyan nem volt, de egyszer volt alkalmam használni egyet puszta kíváncsiságból próbáltam ki, és bevallom meg lehet szokni, de nagyon furcsa volt használni, főleg a váltónál volt nehéz megszokni hogy bal kézzel kell használni. Előzésnél meg kb életveszélyes alapból nem látni át a másik sávba, maximum akkor ha viszonylag kis autó döcög előttünk.
15/15 Beviz Elek válasza:
Add vissza a jogosítványodat légyszíves. Már leírtam, nem veszélyes.
Teljesen mindegy hogy melyik oldalon közlekedsz és hol a kormányod. Mindig előfordulhat olyan, hogy valahol valamiért ne láss ki, ilyenkor nem az a megoldás hogy eszetlenül kicsapjuk és lesz ami lesz.
Jé, így már veszélytelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!