Autóvásárlás költségei?
Arra volnék kíváncsi hogy az átíráson kivul milyen dijakra kell számolni
És hogy a kötelező biztositas menyibe lehet friss jogsival egy 1.6 os 94 es 75le f astrara
Átíráson kívül a kötelező biztosítással kell számolnod. Illetve ha idén veszed, akkor jövő évtől a gépjárműadót is fizetned kell.
(ha külföldről hozod be, akkor vannak még egyéb költségek is, de ha jól értem ez az eset itt most nem áll fent.)
A kötelezőre van a neten rengeteg kalkulátor.
Autó ára + kötelezö biztosítás + eredetiség vizsgálat+ Átírás.
Hogy mennyi lesz a kötelezö azt jobb ha egy dij karkuátorral számolod ki és ott látod is mindjárt, a legjobb ajánlatot melyik biztosító nyujtja.
Sziasztok köszi a válaszokat de az a problémám hogy énis nézegettem biztosítás kalkulatorokat de olyan adatokat is kér mintha ténylegesen biztositást akarnék kötni gondolok itt arra h rendszámot is kér meg a személyes adataimat es még nem szeretnék kötni a nem letezo automra 😃
Vagy lehet rosszakat nézegettem ugyhogy hmegkoszönném ha belinkelnétek egy igazi kalkultort
Rendszámnak beírod, hogy ABC123. Személyes adataidat meg persze, hogy kéri, hiszen ettől függ a biztosítás díja. Lakhely, életkor, mióta van jogsid, ezek mind módosítják a díjat. Nem kell megkötnöd, mindent kitöltesz és a végén felsorolja a lehetőségeket.
Köszönöm sikerult a kalkulatorral megbirkóznom :)
Ja lenne még egy kérdésem
Hogy halottam olyat is hogy meglehet kötni másnak a nevére is akinek régebb ota van jogositványa (anyum) es igy kevesebb lenne a biztositás es hogy ezt lehet e ugy h én vagyok a tulaj mégis anyum nevén van a biztositás?
És ennek a megoldásnak vannak e hátrányai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!