Fordulaton kattog a dízel, porlasztócsere lesz? (videóval)
Figyelt kérdés
Mazda 6, 2003 dízel, valós 265 ezer km van most benne. Autópályán tegnap azt vettem észre, mintha kattogna a motor, másabb hangja lett. Félreálltam, leállítottam, hagytam hűlni a motort - nyitottam a motorháztetőt közben, és eszméletlen büdös volt. Kb fél órával később beindítottam, és azóta is azt csinálja, hogy beindul, és az alapjárat meg is van szépen. De ahogy fordulatot kap, kb 1500-1800 közt nagyon remegteti a kasztnit, valamint nagyon kalapálós, kerregős, kattogós hangja van. Tegnap ezért inkább trélereztettem magam, nem akartam, hogy további baja legyen. Csináltam ma reggelről videót a jelenségről:
Mire számíthatok? Porlasztócsere? Vagy más egyéb lehet? Szervizbe hétfőn foglalok időpontot, csak szeretném tudni, hogy mire számítsak.
2017. febr. 5. 06:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!