Lehet kezdő hengerfejes?
A hűtőfolyadék üzemi hőmérsékleten 80-95 fok.
Mi a gond?
Hág csak furcsállom hogy elég hamar bemelegszik máskor 10km mulva melegedett be igy 0 fok körnékén most vagy 2-3 l
Km elég neki
Lehet, hogy alacsonyabb fokozaton járatod a fűtést, vagy nincs már annyira hideg, mint volt, vagy olajcsere volt és hígabb olaj került bele, mint eddig.
Nekem most a -10 fokokban, ha a fűtést lezártam, akkor 5-6 km alatt felmelegedett, ha viszont 2-3 km után ráadtam és le is fújattam alacsony fokozaton a meleget akkor 15 km-es úton egyáltalán el sem érte az üzemi hőfokot.
Vagy az is lehet, hogy alacsony az olajnívó, és azért melegszik jobban a motor, csak miután elérte a hőfokot, már a többlet hőt is könnyedén leadja a hűtő. Nézd meg az olajazintet.
Egyébként ha a 100 fokot nem léped át, nincs nagy gond, mivel túlnyomásos a rendszer, 100 fokon még nem forr a víz. Az F Astránál pl 95 fok fölött kapcsolja a ventilátort a hőgomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!