Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit választanál családi...

Mit választanál családi autónak, a hét személyes egyterűeket vagy sima kombit?

Figyelt kérdés

2017. febr. 3. 10:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"megtelt a kombi hátulja..."

Tapasztalatbol mondom neked: a csomagok olyanok mint a gazok: mindig kitoltik a rendelkezesukre allo teret :)

Nekem volt mar mindenfele autom, bazi nagy kombi, limuzin, most meg egy Toyota Prius aminek nem tul nagy a csomagtartoja, aztan mindig mindegyiket fullra pakoltuk.

2017. febr. 3. 15:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Én a gyerek szemszögéből válaszolok. Szüleim vettek 10 éve egy Meganet, akkor egy 12 egy 10 és egy 1 éves gyerek elfért benne. Sajnos a fejlődő országunkban nem engedhetik meg maguknak, hogy lecseréljék, (amúgy nagyon bevált, nem is nagyon akarják) de 3 felnőtt ül hátul már a 3 gyerek helyett és bizony r*hadt kényelmetlen. 2 gyerekig oké a kombi, de 3 gyereknél már érdemes egyterűben gondolkodni. Nem kell 7 személyes, de ha nem 3-4 évre veszed, akkor számold bele, hogy a gyerekek felnőnek. Én annyira utálom, hogy általában az én kisbuszommal megyünk, ha 5-en megyünk valahova, mert csak nyomorognánk.
2017. febr. 3. 16:16
 13/20 A kérdező kommentje:

Persze sok van pro es kontra. Ha ugy nezzuk auto nelkul is lehet elni, vagy ha azt vesszuk, a szuleimnek egy trabantja volt es hibatlanul elvitt barhova minket. De volt haverom akik 4 en voltak, ket hatalmas kover szulo es ő a tesojaval es a kis polszkival jartak nyaralni vagy 15 evig!

Szerintem a kombi azert jo, mert kb auto meretu, konnyen lehet vele mozogni.

AZ egyteru a legtobb funkcios. Ha kiszeded az uleseket akkor lenyegeben kisbuszkent akarmit el tudsz vinni vele, tudsz benne aludni, belefernek a gyerekek, kutya, babakocsi, utazos gyerekágy stb

Kerdes h az asszony mennyire tud konnyen mozogni egy ekkora hajoval :)

2017. febr. 3. 17:34
 14/20 BiTOPro97 ***** válasza:
100%
Én egyterűt javaslom egy ekkora családnak már, pont babakocsi, és utazás csomagok. Kombi sokszor kicsi lehet. Hogy milyent az főleg ár, de évjárat és persze állapot függő. Egy terűből jobban kilát, mint egy kombiból az nejed is. :D Főleg ahogy a kombikon egyre csökent pont a kiláthatatlanság. Amúgy egyterűnek pont nők a fő célcsoportja. Nyugaton apa négyajtós, anya meg család egyterűt vezet, ha van rá keret.
2017. febr. 3. 22:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Családi autónak minden szempontból az egyterű a legjobb. Én ahogy látom a 7 személyesek azok feleslegesek. A legritkább esetben utazik 7 ember vele. Persze ha kiszerelik a két ülést, akkor már ebbe is nagyon nagy hely van. Nekem is volt kombim, de az egyterű az ég és föld.
2017. febr. 4. 07:32
 16/20 anonim válasza:
41%
Sok felé szempont játszik ilyenkor(gyerekek száma,méretek,van-e másik autod, pénz,stb) De ha mondanom kellene egy autót én a Renault Scenic II -őt ajánlanám neked! Az egyterüek között a legolcsóbb, 5csillagos törés teszt, nagyon jol pakolható. Igazi családi auto. Elérhető 5 és 7 személyes változatban. 1.5 vagy 1.9 es dizel motorral. (Az 1.9es injektorai sokkal tovább bírjak) A benzinest felejtsd el! Tipushibaja ennek is van de összességében szerintem jo auto ennyi pénzért. Ja es ne feled, csak full service könnyvel vegyél használt autót mert könnyen meglehet,hogy amit mindannak róla az nem ugy van es szidni fogod a kocsit,hogy sz.r...kozben nem a kocsi rossz hanem az,hogy mar 400ezer km van benne...
2017. febr. 6. 09:16
 17/20 anonim ***** válasza:
81%
Olyan szervízkönyvet adnak neked, amiben az van, amit látni szeretnél. Ma már az sem garancia semmire...
2017. febr. 8. 00:14
 18/20 BiTOPro97 ***** válasza:
#17 Ha éppen nem klónozott az autó és márkaszívbe hordták, akkor adatbázisból is lekérhető.
2017. febr. 8. 13:16
 19/20 neglizse válasza:
12%

3 gyerekülés simán befér egy kombiba hátulra. De mondok jobbat 4 is!

Nézzétek ezt meg:

[link]

2017. febr. 8. 14:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze, meg règen a kombi ezerkettessel húsvètkor kilencen jártuk a falut, de attól mèg nem volt kènyelmes.
2017. febr. 9. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!