Autó bérlés Budapest Liszt Ferenc Repülőtérről. Melyik a legolcsóbb? Tudtok linket küldeni? Csak egy sima 5 személyes autóra lenne szükség kb.7-10 napra.
Én őkat szoktam "igénybe venni", kihozzák a kocsit a reptérre, át is veszik tőled ha ott akarod leadni és elég rugalmasak, akár éjjel meg hétvégén is lehet rendezni a dolgokat.
Első vagyok. Abból indultam ki, hogy Budapesten rengeteg autókölcsönző van, változó árakkal, akciókkal, és persze van fluktuáció is.
Tehát könnyen lehet, hogy ami két hónapja jó, olcsó kölcsönző volt, az mára megszűnt, vagy drágult, vagy azóta nyílt egy újabb, jobb.
Én kisteherautót szoktam időnként bérelni sofőrrel, ami kissé más, de hasonló kategória, csak ott vagy 40 cég honlapját találtam meg. Gondolom, autókölcsönző is van legalább ennyi. Nem tudom elképzelni, hogy lenne ember, aki mind fejben tartja és követi a változásokat.
Köszi a válaszokat!
Várok még.
Első!
Persze gondoltam, hogy olyan nincs aki mindet ismeri de mint a második is megírta csak ilyen tapasztalatokra vagyok kiváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!