Hogy lehet ennyi használt autó eladó az országban?
Gazdagabb országokból jönnek az autók? Miért pörög
ennyire a használt autók piaca? Van kereslet egyáltalán
ennyi használt kocsira?
"Mindenii luxust akar a panelból kilépbe, ezért vesz lelakott felső és középkategóriás autót."
Azért azt tegyük hozzá, hogy a használtautó nem egyenlő a lelakottsággal, én is egy 94-es A6os audival járok és nem azért, hogy villogjak vele, hogy "húú nézzétek nekem négykarikám van", hanem mert még mindig sokkal jobb és megbízhatóbb mint sok fiatal autó. :D Dehát ismerek olyat is, akinek az a mániája, hogy új legyen az autó mindenképp, igaz 9 év alatt 30 ezret megy vele, de akkor is abba legalább nem fingott bele más. :D Aztán megveszi 3 misiért és hátul még dobfékes. :D
2017. febr. 3. 13:15
12/23 anonim válasza:
Azért 2millióért(bár 1,5misiért már fullextrás patika van belőlük) én inkább ülnék egy 20éves passatba mint egy vadi új fapados ladába.(ami kijön ebből a keretből)
2017. febr. 3. 13:24
13/23 Tomcatters válasza:
Hat Lada az nem igazan jo auto ,vacon fouton lattam kb fel eve egyet ...... felrekellett tolni , tulaj meg morgott,hogy pedig meg 2000 km sincs benne ............
2017. febr. 3. 13:28
14/23 anonim válasza:
Ti milyen kocsit vettetek ujonan 2 millioert , paran irtak ,hogy ujat vettek ......
2017. febr. 3. 13:32
15/23 Tomcatters válasza:
Nekem 2004 Honda Accord van 2.0 i-vtec ,de kozel sem 2 millioert vettem (8,3m ) volt 2004 be cakk um pakk ,de most se cserelnem le , mert sokat buknek rajta.......... meg mar nincs is uj accord europaba :( Hasznaltat meg nem veszek ,mert ezt rendesen karbantartottam 7-8 ezer km kent olajcsere / szurocsere ....stb :D 8 accord , meg csak esztetikailag nyujt tobbet valos 146 ezer km van benne , neztem 8 accordokat, sokba 200 plusz van, es meg ki tudja mennyit tekertek rajta ...... :D
2017. febr. 3. 13:37
16/23 anonim válasza:
Hat ne haragudj ,de ez nettó butaság,hogy sokat buknál rajta mert ??
2017. febr. 3. 13:42
17/23 anonim válasza:
Kérdező:
Verd ki a fejedből, hogy fúú de csóró ország vagyunk, és mindenki csóró, mert azért nem éppen így van. Van kereslet, mert az emberek gyakran cserélgetik az autókat. Az meg, hogy M, N meg P rendszámok van sok autón, hadd ne legyen már ciki, vagy probléma...
2017. febr. 3. 13:43
18/23 Tomcatters válasza:
Egyetertek az utolsoval ,attol ,h valaki kulfoldrol hoz be autot ,nem jelent ,semmit ,csupan csak annyit ,hogy kint nagyobb a kinalat tobb penze van az embereknek karbantartani ,jobbak az utak ,nem cseszik szet az autot mint itthon sok karbantartashianyos ut .........
2017. febr. 3. 13:48
19/23 anonim válasza:
Igen, cserélgetik az autókat. Eladják a használtat és vesznek egy másik használtat. Ettől nem lesz több használtautó az országban. Ha nincs aki kihozza a szalonból az újat, akkor mitől lesz használt? Azért a rohadt nagy gazdagság nem itt kezdődik. :D Gazdag emberek persze mindenhol vannak, de az átlag ember életszínvonalát kell nézni.
2017. febr. 3. 14:37
20/23 anonim válasza:
na kulfoldi nem jobb, akarj venni olyan accordot mint a tied, és mikor meglátod a 30-40ezres olajcseréket a szervizkönyvben akkor lesz hűű meg há. Ismerős akart venni, ez tartotta vissza.. Szóval azért a külföldi levetett autó se egy csoda, sőt ott kevésbé értékes ezért kevésbé vigyáznak rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!