Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet ennyi használt...

Hogy lehet ennyi használt autó eladó az országban? Gazdagabb országokból jönnek az autók? Miért pörög ennyire a használt autók piaca? Van kereslet egyáltalán ennyi használt kocsira?

Figyelt kérdés

2017. febr. 3. 09:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a legtöbb új autó idehaza megfizethetetlen, így ennek van biznisze.
2017. febr. 3. 09:49
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Ezeket a kérdéseket általános iskolások teszik fel,vagy ilyen súlyos gondok vannak az emberek fejében?
2017. febr. 3. 10:02
 3/23 anonim ***** válasza:
67%

Nyugatról jönnek az autók. Ha most akarsz egy 2005-ös Golfot akkor azt valakinek megkellett venni 2005-ben újonnan. Mivel olyan drága újonnan hogy sok ember nem engedheti meg magának ezért nem vettek annyit 2005-ben mint amennyien most, 2017ben szeretnének venni egy 2005-ös golfot.

Ezért külföldről kell behozni használt autót. Csak nézd meg a sok 1997-2000-es Passatokat, hogy a legtöbb M-es megy N-es de láttam a napokban PAL-xxx rendszámú öreg Passatot is tehát az embereknek még mindig csak 20 év körüli passatra telik.

Az átlag ember 1.5 millió alatt akar venni autót, legyen az kisautó vagy nagyautó.

2017. febr. 3. 10:04
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok általános iskolás ! 30 fölött vagyok . Sok általános iskolás még írni sem tud !
2017. febr. 3. 10:04
 5/23 A kérdező kommentje:
1 és 3 kezdem érteni. 2 Talán azért kérdeztem meg ezt mert nem használt autóval járok.
2017. febr. 3. 10:07
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

2 milla körül indulnak az új kocsik, de az a full fapad. Annyiért kapni régebbi normális jól felszereltet is jó állapotban.

A másik ok, hogy sokaknak még 1 millája sincs kocsira így csak a használt kerülhet szóba. Vagy nem akarnak 20 év hitelre kocsit venni így vesznek használtat inkább.

2017. febr. 3. 10:09
 7/23 anonim ***** válasza:
64%
Pont hogy kevés a használtautó Magyarországon, mert az emberek nem vesznek újat. Van egy mondás, miszerint kétfajta ember vesz új autót: a gazdag meg a hülye. Előbbiből sajnos nagyon kevés van idehaza, utóbbiból pedig szerencsére nagyon kevés. :D Szóval a magyarok nem vesznek új autót (nem azért mert szarul élünk, hanem mert szeretjük a kihívásokat ;)), nyugaton meg kb az átlag család 5 évente vesz egy új autót. Így ami náluk már selejt, nálunk meg tőlünk keletebbre kincs. Menj fel egyszer az M1-esre és nézd meg hány tréler megy kifelé üresen, így is simán megéri nekik. De van ismerősöm, akinek 5 autószállító kamionja van, ő is azt mondta, hogy új suzukikat visznek ki olaszba, de az a mellékes csak, amikor a használtakat szedik össze hazafelé, abban van komoly pénz. :D
2017. febr. 3. 10:28
 8/23 Tomcatters ***** válasza:
En sem hasznalt ,autoval jarok ,de azert ez logikus. :D Szerintem. Persze nem baj,ha kerdez az ember hozzateszem :D
2017. febr. 3. 12:23
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

ha ilyen sok van akkor tuti van kereslet.

Mindenii luxust akar a panelból kilépbe, ezért vesz lelakott felső és középkategóriás autót.

Sajnos olyan ez az ország hogy nem mindenki engedheti meg a 12-18 milliós autókat, de próbálják a hamis érzetet megadni maguknak hogy nekik jó kocsijuk van..

Ezért lesz használtautó felvevő piac..

2017. febr. 3. 12:26
 10/23 Tomcatters ***** válasza:
Mondjuk szerintem az is hulyeseg, h 5 evente uj autot venni :D Pedig sokan csinaljak ide haza is :)
2017. febr. 3. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!