A McLaren P1 vagy a BMW i8 a "menőbb" sportautó?
BMW i8 agyon van hype-olva, de engem mindig a röhögés kap el, mikor sportautónak hívják. Pláne egy McLaren mellett??
Oké, jelenleg is a piac egyik legfuturisztikusabb, legvagányabb autója az i8, de nem sportautó!!
A McLaren p1.
az i8 remek, meg szerintem ami 4,4 alatt gyorsul százra az sportautó (nak is nevezhető).
de akkor is a sportkocsi a gyorsaságról szól.szerintem attól menő.Amig a BMW nem hagy fel a 250es korláttal addig nem lesz igazán menő.
2-es
Csak aztán az i8-nak két 100-as Sprint után KO-ra merül az akkuja, és utána a 3 hengeres benzinmotorjának a csodálatos erejével maradsz.
a városba az is elég.
nem gyorsulni veszem a kocsit,nem árt ha tud,de nem azért veszem.
szmogriadó alatt meg pláne nem gyorsulok vele.
6-os
Ííígy van, az összes BMW i8-at azért vették az emberek száznemtudomhányezer euróért, hogy minden nap a gázpedált simogatva eljussanak vele a munkahelyükre, utána meg haza a panelba.
"az i8-nak két 100-as Sprint után KO-ra merül az akkuja, és utána a 3 hengeres benzinmotorjának a csodálatos erejével maradsz."
Ostobasag.
9-es
Miért ostobaság? Az UFÓk is hajtani fogják a benzinmotor miatt, ha lemerül teljesen az akku? Vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!