Ki hol autózna szívesen az álomautójával?
"Autobahn-t az mondja, aki még nem járta meg oda-vissza sokszor, akkár csak Ausztria-München-t, pedig sokat megspórol az ember azon a kis szakaszon is."
Persze, nagyon jó, hogy egy óra alatt 150 kilómétert meg tudsz csinálni, nem is azt mondom. De nem sok értelme van így sem, én rendszeresen járok Baden-Württembergi kisvárosba a 6-os pályán, éjjel tényleg szempillantás alatt ottvagyok Ausztriától, de nappal maga a pokol, ha éppen nem áll a sor, akkor a belsőben is csak 90-100 a tempó, annyi autó van, de inkább az a jellemző, hogy áll mindenki egy helyben, a sok felújítás miatt, köszi nem.
Ugye erdélyi vagyok, az M3-mas nagyon jó pálya, lehet rajta haladni is (130+, igen), de qrvára unalmas, mert full egyenes az egész, és még forgalom sincs rajta. De tény, hogy haladni azt lehet.
Egy CLK-val (tudjátok annó a Cobra 11-ben Tom Kranich és egy ideig Chris Ritter járt, imádtam azzal a kb 250 LE+hátsó kerék és manuális váltó!, de tényleg annyira király volt😅)Amugy még akkor még 2005-2010 körül még egy kicsit Német-ben dolgoztam és megkaptam a leg FULL extrás Octavia RS-t amivel nem volt ritka a Berlin-Drezda-Stutgart-Köln-Hamburg-Berlin körút és húúú baz*meg az úgy ment mint az álom!
Amugy a válaszra vagy egy CLK-val/Audi RS7-tel/ egy M.B AMG E osztállyal valahol a dél Alpokban vagy valahol fent északon Skandináviában vagy Egy jó észak Kanada/Alaszka végtelen fenyőerdők és Havas táj!És egyszer kipróbálnám milyen autózni egy végtelen Orosz úton! Szóval ennyi ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!