Külföldről vagy belföldről? Octavia RS 1.8 T
Figyelt kérdés
Szerintetek, egy folyamatosan szerivezeltet vegyek belföldről amibe van 310.000-360.000 kilóméter vagy nézzek osztrákba, németbe, hollandba szét? Amiket ott néztem azok 150.000 és 250.000 között vannak.#Octavia #1.8 t 20v
2017. jan. 31. 17:28
1/6 anonim válasza:
Olyat aminek ismert az előélete. Ha ismered az itthoni kocsit és a tulajt és tudod, hogy valóban megadott mindent a kocsinak s nem hajtotta eszetlenül, akkor vedd azt. Azért egy ilyen korú turbós kocsinál már lehetnek súlyos kiadások, ezt azért tartsd szem előtt. Amúgy imádom az RS-t, megjelenése óta döglöm érte 🙂
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! :) Körülbelül ezek az autók mennyit mennek el km-be?
2017. jan. 31. 19:51
3/6 anonim válasza:
Ez használattól függ. Azért 300.000 környékén már szerintem esélyes lehet egy turbó felújítás de ez nem konkrét tapasztalat csak sejtés.
4/6 A kérdező kommentje:
Az legyen a legnagyobb gondja.
2017. jan. 31. 21:22
5/6 anonim válasza:
Jo havernak 1.8 t van a seatjaban (180le) ezek a jobb motorok.
320 e km van benne es ugy jart vele vilag eleteben mint a veszetteger. De ellenben szeme fenye volt, azaz jo olaj, jo benzin, hideg motorral sosem allitotta le, megvarta hogy bemelegedjenm turbot mindig visszahutotte stb stb.
Es meg soha semmi baja nem volt az autonak, csak leszakadt par vizcso, mert mondom, ugy jar vele mintha kergetnék :)
Ekezetek miatt neharagudj, telefonrol irok.
6/6 A kérdező kommentje:
Én is így leszek vele, csak nem tudom, hogy mennyit mennének el, ezért is számít most nálam a kilométer, mert nem 2 évre szeretném venni. Egyébként, ha jól tudom szereti az olajat enni, de hát valamit valamiért. :)
2017. febr. 1. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!