Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó felújítása mennyibe van?

Autó felújítása mennyibe van?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy jelenlegi 25 éves autómat ízeire szedni és sok alkatrészét kicserélni a többit felújítani, hogy ez mennyibe lenne? Tegyük hozzá a fényezést és a motorblokk cserét is mivel ez egy 8 szelepes de van az egyel öregebb évjárat ami már 16-os. Mennyiben lehet kalkulálni?

2017. jan. 31. 14:24
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
nem is 5 nap a cél de nem is az eredetiség hanem kicsit modernizálás is, a fékrendszerben meg esetleg a tengelyeknél de az részlet érdés. Kb mennyibe lenne ez az egész?
2017. jan. 31. 14:58
 12/25 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Egy twingo esetében meg tudod nézni neten az árakat és tudsz kalkulálni. Egy motordiagnosztika alapján azt is megmondják, hogy mit ajánlott csinálni. Mivel napi használatra csinálnád, ezért nem hiszem, hogy 5-8% kompresszióvesztés (csak mondtam egy számot) anynira vészes lenne 25 évesen, hogy generálozni kelljen. Ugyanakkor nem feltétlen megbízhatóbb az autód, csak picivel már gyengébb a kora okán. Nagyon szép gesztus rendbetenni egy szeretett autót! Vágj bele! :) Jó lesz!
2017. jan. 31. 14:59
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Azt hittem legalabb valami erteket akarsz megmenteni,de egy rossz twingot.......egyebkent siman ra lehet locsolni millioakt meg egy ilyen kis szutyokra is
2017. jan. 31. 14:59
 14/25 anonim ***** válasza:
Egy tanács! Ne "modernizálj"! Eredetiségre törekedj! Kitalálták anno az okos mérnökemberek, hogy milyen fék kell rá. :)
2017. jan. 31. 15:00
 15/25 anonim ***** válasza:
Azóta már a kérdező is írta, hogy nincs szó OT-s minősítésről, egy Renault Twingo felújításáról van szó
2017. jan. 31. 15:01
 16/25 anonim ***** válasza:
Marcello Gandini! Érzelmi alapon megérhet neki ennyit az az autó.
2017. jan. 31. 15:01
 17/25 A kérdező kommentje:
Legnagyobb baja hogy rozsdásodik és 10-11litert zabál természetesen a műszaki lejárt és már a szerelők nem tudnak rajta mit kicserélni ezért gondoltam hogy vagy egy nagyobb felújítás és akkor minden rendben lesz egy jó darabig és a hiba remélhetőleg meglesz de ezt még akkor át kell gondolnom
2017. jan. 31. 15:03
 18/25 anonim ***** válasza:
Utána kell járnod, hogy mi és menynibe kerül. Nem lehet megtippelni mennyi lenne a rendbe tétel az autó állapotának ismerete nélkül.
2017. jan. 31. 15:06
 19/25 veterán vas ***** válasza:

Aki a "gyakori.."-n érdeklődik, hogy mennyibe kerül egy egy 1992-es kiadású autó "ízekre szedése", plusz motorcsere és fényezés, az valószínű még sosem járt autójavítóban. Az pedig arra utal, hogy autója sincs.

Akkor meg minek kérdezed? :/

Na de ne mond, hogy szívtelen vagyok, válaszolok is.

Az eredeti ár kb. háromszorosából ki lehet hozni a "0"kilométereshez közeli állapotot. Ha valami pluszt is szeretnél, /könnyűfémfelni, kagylóülés, metál-fény, motortuning/ az persze újabb felár.

/ez egy soha meg nem térülő befektetés/

2017. jan. 31. 15:11
 20/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, ezzel tisztában vagyok hogy soha sem fog megtérülni vagy csak akkor ha majd 40-50 évesen is meglesz OT kategóriában de hát az még odébb van. mindenképp átgondolom
2017. jan. 31. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!