Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó felújítása mennyibe van?

Autó felújítása mennyibe van?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy jelenlegi 25 éves autómat ízeire szedni és sok alkatrészét kicserélni a többit felújítani, hogy ez mennyibe lenne? Tegyük hozzá a fényezést és a motorblokk cserét is mivel ez egy 8 szelepes de van az egyel öregebb évjárat ami már 16-os. Mennyiben lehet kalkulálni?

2017. jan. 31. 14:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Milyen autó,és milyen alkatrészeket akarsz cserélni?

Egyébként meg megnézed neten,hogy mi mennyibe kerül,illetve nézegetsz a facebook-os csoportokba meg bontókba használt alkatrész árakat.

Motorcsere felejtős.

2017. jan. 31. 14:31
 2/25 anonim ***** válasza:
Termeszetesen le ne írd milyen autóról van szó.....
2017. jan. 31. 14:32
 3/25 anonim ***** válasza:

Fényezés, blokk csere, alkatrész csere... többszöröse lenne, mint amit egy hasonló autó a piacon ér.

Egyetlen idom fényezése átlagosan 30ezer forint, az alkatrészek cseréjén kívül a munkadíj sem kevés, nem egy-két óra meló szétszedni, összerakni.

2017. jan. 31. 14:38
 4/25 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, hogy milyen autó. Az enyém egy eclipse... már 2M ft-nál jár a projekt és még nem látszódik rajta semmi. Nekem pl lesz vagy 8M ft mire gyárias állapotú lesz. Ha a 25 éves autód egy fiesta, amit érzelmi töltet miatt újítasz fel, akkor szerencséd van. Akkor 1-1,5M ft elég lesz szerintem. :)
2017. jan. 31. 14:48
 5/25 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy ezek az emberek nem a valóságban élnek,akik ilyen kérdéseket feltesznek.

Aki annyira életképtelen,hogy le sem írja hogy milyen autóról van szó,meg nagyjából mi az a "sok alkatrészét kicserélni",illetve "felújítani",az hogy akar ilyenbe belefogni?

2017. jan. 31. 14:49
 6/25 anonim ***** válasza:
Vagy most nem az OT szintre gondolunk? Hanem, hogy napi használatra rendben legyen?
2017. jan. 31. 14:49
 7/25 anonim ***** válasza:

Hát, nem mindegy, hogy egy Suzuki swift, vagy pl egy 125-ös Polszki (nekünk van mindkettő, azért írom).

Sok múlik a kocsi típusán.

2017. jan. 31. 14:51
 8/25 anonim ***** válasza:
OT minősítést 30 évnél öregebb, "gyári állapotú" autók kaphatnak, egy 25 éves autó attól még messze van, hogy OT-s lehessen (minimum 5 évnyire)
2017. jan. 31. 14:52
 9/25 A kérdező kommentje:
nem OT csak napi használat szintjét kellene elérni, de úgy gondoltam hogy nem csak buherálunk rajta valamit hogy mennyen hanem teljesen újrafényezés komplettan 0km-es motor a futóművek fékrendszer csere és a többi egy Renault Twingo-ról lenne szó. Természetesen csak elméleti szinten érdekel a dolog meg tudom hogy jelenleg 100-nál többet nem ér. Eladni meg nem fogom tudni ha teljesen felújítatom annyiért de magamnak lehet megérné.
2017. jan. 31. 14:55
 10/25 anonim ***** válasza:
25 év miért baj? Egy normális, OT szintű felújítás a kocsi típusától függetlenül simán eltarthat 5 évig. Például én amerikából rendelek alkatrészeket és bizony 3 hét mire megjön. Van olyan is, hogy nem jó és vissza kell küldeni. Ez még 5-6 hét, mire megkapom a jót. Ezután kiderül, hogy kell még, vagy csak jó volna hozzá valami... stb, stb... Na és akkor ott a pénz. Nekem például havi 100 van rá. Bizony ez éppen elég ahhoz, hogy 5 évig, netán tovább tartson egy felújítás. Az csak a discovery-n látható, hogy 5 nap alatt megvan.
2017. jan. 31. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!