Itthon szerinted 10ből mennyi kocsi lehet visszatekerve?
Egy részről igaz, hogy a km nem minden, másrészről azért megnézném a sok "Állapototveszünknemkmt" huszárt, hogy egy szépen kiglancolt és a látható alkatrészeken (futómű, stb..) rendesen karbantartott autónál hogy lát bele a motorba, hogy milyen kopott, a magas nyomású pumpákba, hogy hány ezer órát mentek, az adagolókba és porlasztókba, stb...
Valóban nézni kell az állapotot de nagyon nem mindegy, hogy egy 3 éves autóban 50e vagy 450e km van.
Meg az se mindegy,hogy ki és hol tette bele 3 év alatt azt a bizonyos kilométert.
Mert inkább kell a gondos gazdától a 450 ezer kilométeres,hosszú utakra használt autó,mint az 50 ezer kilométeres,amivel anyuka hordta reggelente iskolába a gyerekeket.
Én kereskedésben vettem az autómat,gyanús nekem hogy éppen 190 ezer volt benne,de nem érdekelt,tekintve hogy az egyetlen eladó példány volt az országban.
Látom nem sikerült megérteni a mondandómat.
Csak a km-t nézni hülyeség. Csak az állapotot nézni pedig szintén az, ugyanis a legfontosabb és legdrágább elemek állapotát gyakorlatilag lehetetlen szemrevételezéssel felmérni, legtöbbet még komoly mérésekkel is körülményes.
A kettőt EGYÜTT kell nézni, annak van értelme.
Ismerősömnek autókozmetikája van és néha a leglepukkantabb szutykokkal is csodát művelnek.
Frankón kikozmetikázol egy kocsit, ha nincs szétrohadva,ropiratörve, nincs komoly baja és tekert az órája akkor nézheted te külön-külön, a kettőt egyben ugyanúgy semmit nem érsz vele :D
Az meg teljesen életszerűtlen, hogy elmész autót nézni, leszűkíted a kört mondjuk 3 autóra és mindháromnál mérsz kompressziót, elküldöd a turbót gépműhelybe, a CR pumpát meg az injektorokat bemérésre... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!