Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó vásárláskor jogom van...

Autó vásárláskor jogom van kipróbálni az autót?

Figyelt kérdés

Mi a menete ennek?

Tehát ha pl. elmegyünk 3-an megnézni egy autót, akkor egyikünk ott marad, vagy a tulaj is velünk jön, vagy otthagyunk személyit, stb?

A tegnapi nap folyamán megnéztünk pár autót. Aminél szóba jöhetett, hogy talán, de előtte kipróbálnánk. A következő dolgokkal találkoztunk:

Az egyik helyen egy családi ház mély garázsában volt a kocsi, ahonnan csak hó lapátolás és és társai folyamán tudtunk volna kihozni, de többek között meg is lepődtek rajta, hogy ki akarjuk próbálni.

Egy következő esetben egy benzinkútnál találkoztunk az eladóval, mindkét irányban puszta (országút), ezen a részen kicsit kipróbáltuk, de a tulaj tökre ki fel volt háborodva, hogy erre mi szükség volt (ő úgy gondolta, hogy a kút körül teszünk egy ici-pici kört)

A rá következő esetben közölte a tulajdonos, hogy igen, ki lehet próbálni, de akkor ő vezet. (???)

2017. jan. 30. 12:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ti hol látjátok a pontokat?

Nekem ilyen nincs, csak színes kezek.

2017. jan. 31. 23:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát amelyik nem engedi meg azt ott kell hagyni azonnal. 3 autót vettem abból 1et kereskedésben ott a kereskedö vitt el. amásik 2-t magánszemélytöl . az elsö felajánlotta készségesen jó nagy kört mentünk ott ült mellettem a 2. nál meg kb 10km-t mentünk városi+országuti uton. ott is ült mellettem. egyiknek sem volt kifogása söt mindkettö magánszemélnyél ök szoltak rám hogy akkor itt az ideje guruljunk egyet.
2017. febr. 1. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!