Milyen autót vegyek?
500000-700000 ft között
Legyen sportosabb, vagy elegáns, ne tucatautó. Tudjon rendesen menni, nem versenyezni akarok vele, de normálisan lehessen vele előzni. Belseje is nézzen ki jól, ne ilyen nagyon fapados. Klíma mindenképpen legyen, bőrülés is jó lenne. Munkába is azzal mennék, szóval legyen megbízható, ha közbe költeni kéne rá az nem baj, csak ne hatalmas összegeket és ne hagyjon cserbe, mindig el tudjak menni vele munkába és haza. Max 2000-es évjáratnál ne legyen idősebb.
Amiket eddig nézegettem: Alfa 147 1.6 ennek örülnék a legjobban, de annyi rosszat olvastam róla, hogy már kezd elmenni tőle a kedvem. Hyundai coupe fx 1.6, Mitsubishi Carisma. Ezek közül melyik lenne a legjobb választás? Esetleg más ötletek?
Nálad mit jelent a tucatautó kifejezés?
A Carismából 1995 és 2003 között 400ezer db készült a H. coupe első, második szériájából közel félmillió, az Alfa 147-ből, 9év alatt 124ezer darabot gyártottak.
Nos? ;)
Ennyiért én Vw Golf 4-est vennék, 1.4-es vagy 1.6-os benzinmotorral. De mivel írtad, hogy olyan kell, ami nem jön sok szembe, inkább mást ajánlok: Peugeot 306.
Mind 3 ajtós, mind sedan változatban nagyon jól tud kinézni, ha rendben van tartva. Egy szép alufelni kell alá, és kész. Már az 1.4-es is szépen mozgatja, de ha az kell, van belőle 2 literes 165LE-s vadállat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!