Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek az alábbi...

Milyen autót vegyek az alábbi igényekre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni autóvásárlásban (25 vagyok). Nagyon tetszenek a kombi autók, csak nem tudom mik jöhetnének számításba az alábbi igényekre:

- napi használat kisvárosban (kb. 10-15 km)

- hetente 1-2 alkalommal 100-120 km

- 2 havonta kb. 1500 km autópályán (környező országokban túrázás)

- olcsó fenntartás, szervízelés, javítás (mindent szakemberrel szeretnék végeztetni)

- nem csajozós autót keresek, hanem egy megbízhatót

- legalább 5 évig szeretném használni

- az anyagi keret: 1 200 000 körüli

- pakolható legyen

kiindulásnak Mazda 6-kat nézegettem, 1,8 vagy 2000-es benzin motorral. Tudtok ajánlani valami mást is esetleg?

köszönöm és üdv!

2017. jan. 15. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Mindenképpen benzinest vegyél. A 2000-es moci városi használatra szerintem enyhe túlzás. A Mazda 6 pedig a parkolásban jelent majd hátrányt. Valami kisebbet ajánlanék. Ha tetszenek a Mazdák, a 3-ast nézd meg. Vagy Honda Accord. Toyota Corolla. Ha németben gondozol, Audi 3. Opel Astra, esetleg a nagyobb Meriva. Vagy Ford Focus, esetleg Mondeo.
2017. jan. 15. 18:48
 2/4 Mosqu!to ***** válasza:
+1 az Accordnak!
2017. jan. 15. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha az a napi km leállítás nélkül jön össze akkor a diesel is belefér. Passat B5/B5.5 1.9 TDI/PD

Ha részletekbe mész 10-15-öt akkor csak a benzines.

Mazda 6-ból nehéz szépet és egyben lévőt találni, de nem lehetetlen. Én is az Accordot ajánlom,de csak a benzinest a 2.0 motorral. Az 1.8-at én mindig is gyengének éreztem az ilyen méretű autókba.

2017. jan. 15. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Opel Astra 1.6 benzin
2017. jan. 15. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!