BMW, Audi, Mercedesen kívül mi számít még prémium/presztízs márkának?
Sose értem meg, ha az Audi prémiummárka, akkor a VW miért nem? Ugyanaz a gyártó, ugyanazok az alkatrészek, csak más körítéssel/designnal kapod, és más logóval. Az áruk is közel azonos.
De igen, ezek pont nem prémiummárkák, ha a többiek által felsoroltakhoz hasonlítjuk. De presztízsük tényleg van, mert sokkal jobbak, mint például egy Opel. Nincsenek gagyi műanyagok, a 2 éves autóból nem esik ki az oldalindex, ilyen kis apróságok... Van Opel, és Audi is a családban, az Audi 12 éves, de én sokkal többre tartom, mint az 5 éves Opelünket.
Dongalába:
A kérdés arról is szólt mi számít presztízs márkának és pl az RR kőkeményen annak számít.
"Sose értem meg, ha az Audi prémiummárka, akkor a VW miért nem? Ugyanaz a gyártó, ugyanazok az alkatrészek, csak más körítéssel/designnal kapod, és más logóval. Az áruk is közel azonos. "
Próbáld ki és meglátod.
De amúgy az új Passatokat már tényleg lehetne sorolni a prémiumautók közé, de mikor ez szóbajön, a sok okos megmondóember rávágja, hogy a Volkswagen csak "népóttó", hogy lenne már prémium.
A prémium minőségi anyagokból, minőségi összeszereléssel gyárt tömegautót. A luxusautó attól az, hogy egyedi megoldások vannak benne, kézzel csinálják esetleg és kis szériás.
Nem hiszem el, hogy ezt magyarázni kell.
Van aki szerint egy Rolls és egy béjemvé egy kategória?
Pont sikerült olyan cikket találnom ahol a rolls meg a béemvé egy lapon van említve:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!