Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2003-2004-es Ford Focus-t...

Dosiler kérdése:

2003-2004-es Ford Focus-t szeretnék venni 1,6-os benzines motorral. Focus tulajdonosok, milyen tapasztalatokkal rendelkeztek?

Figyelt kérdés
Hosszas vizsgálódás és számos kritika után az azonos évjáratú Megane-307-Focus triumvirátusból a Focus tűnik a legjobb vételnek. Egyetértetek e ezzel? Pozitív és negatív kritikákat is várok.

2017. jan. 23. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Nemtom mire kell neked.

De szerintem nem biztonságosabb mint bármilyen más ázsiai kocsi, mondjuk szokás, és pénztárca függő.

Én mindíg az önsúlyt, a köbcentit, és a strapabíróságot, megbízhatóságot szoktam nézni.

Számomra nem lényeg hogy 140 el jutok e el a-ból b-be vagy csak 90-el, és nem ragaszkodom az autópályás közlekedéshez.

Nameg mivel nem vagyok eleresztve nagyon pénzügyileg, ezért is maradtam a 10 éves Daihatsu nál.

Viszont ha több pénzem is lenne max újabb Daihatsu-t vennék, vagy Toyotát. Sajnálom, hogy a Daihatsu kivonult európából, pedig baromi jók az újabbak!

Európai autókban nem hiszek, volt Fiatom, Citroenem, köszi elég belőlük...Az Amerikaiak királyok, de győzd fentartani...Nyilván egy Mustang-ra vagy bármi más V8 ra senki sem mondana nemet, ha megengedhetné magának...

2017. jan. 23. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajátomat egy 2002-est 8 éve hajtom, elégedett vagyok vele.

Ebben a korban amire figyelj az a rozsdásodás, kerékívek,küszöbök, ajtók alja, illetve a sok kilóméteresek szeretik csipegetni az olajat.

különösebb gond nem volt vele 8 év alatt. és a vezetési élmény nagyon jó.

2017. jan. 23. 14:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Teljesen átlagosnak mondható használatra kellene. Tenni-venni vele a hétköznapokban és évente néhányszor hosszabb utakra. Átlagosan 10.000 km/év alatt.

A rozsdásodást olvastam, de nézegetve a piacot azért akadnak szép példányok már 500.000 Ft-tól.

2017. jan. 23. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Túró Rudi véleményét csak megerositeni tudom. Rozsdasodasra kell vigyazni, de ha azt kezeled, halas joszag. Nekem anno volt egy 2001-es evjaratu focusom diesel 1.8-as, most egy 2011-es tdci 1.6osom van. Mindkettovel megvoltam elegedve.
2017. jan. 23. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Először én, most pedig a nejem hajtja az 1.8-as benzines Focusunkat. (2004) Szerintem az évszázad igáslova! Persze nem az extrákat tekintve, de hogy elvigyen A-ból B-be, egy kulturált belső teret és megfelelő vezetési élményt nyújtva, nem kell ennél jobb kocsi.
2017. jan. 23. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó autó az 1-es is, de picit megpótolod, és már kijön belőle egy 2-es Focus, ami mégjobb, és annál a rozsda sem olyan nagy gond már.
2017. jan. 23. 16:48
 7/7 A kérdező kommentje:
A 2004 utáni facelift-re gondolsz? Hat az a helyzet hogy ez a new edge dizájn nagyon bejön,az újabb sokkal puritánabb nekem. :)
2017. jan. 23. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!