2003-2004-es Ford Focus-t szeretnék venni 1,6-os benzines motorral. Focus tulajdonosok, milyen tapasztalatokkal rendelkeztek?
Nemtom mire kell neked.
De szerintem nem biztonságosabb mint bármilyen más ázsiai kocsi, mondjuk szokás, és pénztárca függő.
Én mindíg az önsúlyt, a köbcentit, és a strapabíróságot, megbízhatóságot szoktam nézni.
Számomra nem lényeg hogy 140 el jutok e el a-ból b-be vagy csak 90-el, és nem ragaszkodom az autópályás közlekedéshez.
Nameg mivel nem vagyok eleresztve nagyon pénzügyileg, ezért is maradtam a 10 éves Daihatsu nál.
Viszont ha több pénzem is lenne max újabb Daihatsu-t vennék, vagy Toyotát. Sajnálom, hogy a Daihatsu kivonult európából, pedig baromi jók az újabbak!
Európai autókban nem hiszek, volt Fiatom, Citroenem, köszi elég belőlük...Az Amerikaiak királyok, de győzd fentartani...Nyilván egy Mustang-ra vagy bármi más V8 ra senki sem mondana nemet, ha megengedhetné magának...
Sajátomat egy 2002-est 8 éve hajtom, elégedett vagyok vele.
Ebben a korban amire figyelj az a rozsdásodás, kerékívek,küszöbök, ajtók alja, illetve a sok kilóméteresek szeretik csipegetni az olajat.
különösebb gond nem volt vele 8 év alatt. és a vezetési élmény nagyon jó.
Teljesen átlagosnak mondható használatra kellene. Tenni-venni vele a hétköznapokban és évente néhányszor hosszabb utakra. Átlagosan 10.000 km/év alatt.
A rozsdásodást olvastam, de nézegetve a piacot azért akadnak szép példányok már 500.000 Ft-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!