Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kocsim nagyon kovalyog az úton?

A kocsim nagyon kovalyog az úton?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kerdesem van egy kis fiat seicentom de nem is annyira lenyeg ez azt szeretnem kérdezni mi mehetett tonkre benne.!?

Egyenes úton leginkabb jobbra húzz neha balra is de az ritka...egyenesen kb sose megy ha elengedem a kormanyt.

Sokszor azt erzem mintha ki akarna csúszni alolam. Olyan mintha a gumik nem tapadnanak rendesen pedig nem ezer eves gumik s téli is. Es egyfolytaban kattogo hang jon a futomu felol.Ha a szilentek kikopnak az okozhatja ezeket? Amugy valoszinu csapagyas is az auto de a tapadashoz annak semmi koze nem lehet. 21/l

2017. jan. 23. 10:10
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Es jobbra sokkal nehezebben kanyarodik sokszor tekerem a kormanyt s alig reagal ra le kell lepni a gazrol hogy be vegye biztonsagosan.
2017. jan. 23. 10:17
 2/14 anonim ***** válasza:

"A kocsim nagyon kovalyog az úton?"

Ezt az tudja aki a kocsid vezeti!

2017. jan. 23. 10:26
 3/14 veterán vas ***** válasza:

Egy futóműállító padon történt alapos vizsgálat után, sokkal hasznosabb válaszokat kaphatsz, mint itt.

Nem hinném hogy ki leszel segítve, az "én így jártam az Opelommal" vagy a "nekem ez ment tönkre a Suzukimban" kezdetű válaszokkal.

2017. jan. 23. 10:26
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Nézesd át a futóművet, ha nincs gond vele akkor a gumi(k) a rossz(ak).
2017. jan. 23. 10:32
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem reg volt műszakin. Ott se mondtak semmit pedig at neztek. Szóval es lany vagyok. Ezert kerdeztem meg. Ha a szerelonek mondom menjen vele egy kort gondolom o csak erezni fogja ugy.
2017. jan. 23. 10:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Meg kell nézetni szerelövel, mert több az, mint kellemetlenség, baleset veszélyes úgy közlekedni az autóval.
2017. jan. 23. 11:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen azt akarom. Felek sokszor vele menni. Egyszer egy jobbos kanyart lejto is volt... nem akart kanyarodni s patkanak neki is csapodtam. Egyszeruen fekeztem akkor meg csuszott...s jobbra tekertem de semmi...neki a patkanak. Szerencsere nem volt nagy a tempó de a kerek kicsit meg serult.
2017. jan. 23. 11:49
 8/14 A kérdező kommentje:
S a muszakin azt mondtak minden oke. Ezert nem ertem. De koszi a valaszokat! Majd lesz valami
2017. jan. 23. 11:50
 9/14 veterán vas ***** válasza:

Saját bevallásod szerint, nemrég odaverted a "patkának"/sic/ :(

Azóta, egyenes futás helyett kóvályog, a futómű kattog, és a motor csapágyas...

Ezekkel a hibákkal elvitted vizsgára, ahol jó műszaki állapotúnak minősítették.

Akkor mi a fenét aggódsz? :D

2017. jan. 23. 14:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Kerékösszetartást,kormányművet nézesd meg.
2017. jan. 23. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!