Van nekem egy Renault clio 1.5 dci kocsim Miért nem indul?
dci -ben gyújtógyertya?
Ha sokba van neked akkor add el és vegyél kerékpárt, a személyautó üzemeltetése bizony sokba kerül!
Miért nem indul? Mert műszaki hibája van és egy szerelőt fel kell keresni aki megtudja javítani!
Húzogatással meg óvatosan, mert mai modern motorok többségén elugrik a vezérlés behúzástól aztán a kocsid árát költheted rá, mert az egész motor kuka lesz vagy cserélsz benne komplett motort!
Izzito gyertya bocsánat
Én ugy gondolom ha flegmázni akrsz akkor nem itt kéne én csak segitséget kértem.Volt már nem egy szerelőnél is.
Mindenesetre köszönöm válaszodat.
Azért, mert kicseréled a kopó alkatrészeket még nem jelenti azt, hogy nem romlik el.
Elromlott, tehát hidegben nem indul.
Olyan szerelőt keress aki nem annyit tud, hogy "száááááár francia", hanem ért is hozzá!
Sajnos a szerelők 90% találomra alkatrész csere szakembőr :(
A maradék 10% -nak a 90% meg tovább tanult más területre amiből kényelmesen megél, mert nem fizetik meg a szakszerű szerelést és mindenki otthon akarja tákolni internetről ami vagy sikerül vagy nem de az esetek többségében nem :D
Igen!
Kényelmesek,Motorja is jo,de ha javitásra kerul a sor akkor szivás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!