2004-es Renault Megane-nal hogyan tudom kikapcsolni, hogy ne csipogjon ha nincs bekötve a biztonsági öv?
Be kell kapcsolni az övet, és nem csipog!
Egy akkora ütközés esetnél, ahol már nyílnak a lufik, az öv ránt neki az üléstámlának(ha van benn öv feszítő, ha nincs csak megtart), amíg a légzsák kinyílik teljesen. Ha nincs öv, akkor a kormányt fejeled meg a buksiddal mikor nyílik, és igen nagy valószínűséggel kitöri a nyakadat. Ha mázlid van nem éled túl, ha meg mégis nyaktól lefelé lebénulhatsz.
Ha ezek a lehetőségek nem izgatnak, akkor kösd be az övet az ülés mögött húzva.
Egyetértek a 4 es válaszolóval. Én is ezt tettem amikor beszart a ülésben az érzékelő azt akkor is csipogott ha nem volt rajta semmi súly vagy egy ember.
Persze mindig be van kötve aki ott ül.Szóval nem azért van kikötve mert lusta vagyok bekötni magam.
Csak gyári géppel tudják renault szervízben kipapcsolni.
Vagy ha nem akarsz fizetni érte akkor tényleg a két kábeld csípd le azt zár rövidre amint a kedves 4 es válaszoló írt.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!