Milyen 50ccm supermotot vegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
Rieju, Derbi, Gilera, Motorhispania, CPI, Aprilia...stb 130e ft lenne rá és ilyen kategóriába melyik fajta közül érdemes választani ami azért kiszolgál 2-3 évig? 16/F2017. jan. 23. 09:28
1/8 anonim válasza:
50-esbe semmilyet. Inkább egy S51 endurot, amin megtanulsz motorozni.
2/8 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni simsonosok hagyjanak békén. KÖSZI!
2017. jan. 23. 12:01
3/8 anonim válasza:
S51?? :) viccnek is rossz, főleg hogy a simsonnak köze nincs az endurohoz. Derbi vagy Aprilia legyen.
4/8 anonim válasza:
Suerintem is Derbi az nagyón jo motor, az Aprilia is csak 170 175centinek kell lened hogy leérjen a lábad.
5/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani hogy 195 cm vagyok és 200e ft lenne már a motorra. Az eddigi válaszokat köszi. Még jöhetnek!
2017. jan. 29. 18:49
6/8 anonim válasza:
16 evesen miert nem rakod le inkabb az A1-et?
7/8 A kérdező kommentje:
Amiből leraknám abból már megvan az A2 kb. Fele vagy a 3/4 szóval elhajtok 2 évig inkább egy ötvenest! Meg igazán nincs értelme mert a sebességkorlátozás attól még ugyan az. De azért köszi a kommentet! :)
2017. febr. 3. 15:03
8/8 anonim válasza:
Derbi. :D
És, 190 cm-el a simson alapból hanyagolandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!