Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 125-ös kétütemű enduro/...

Milyen 125-ös kétütemű enduro/supermotot vegyek? SEGÍTSÉG!

Figyelt kérdés
Hali, szeretnék venni egy 125-ös endurót vagy supermotot. A lényeg hogy kétütemű legyen, ne legyen túl öreg (1997-nél fiatalabb ha lehet) és az a legfontosabb hogy rendszám legyen rajta! DT-ket és CRM-eket is néztem már, de csak olyat találtam hogy "50-es papírokkal\ 50-esként használva \ okmányok nélkül". Nem akarok szívni miatta! Az ár maximum 300-400 ezer lehet. De nem találom meg a megfelelő motort magamnak. Tudnátok segíteni kérlek? Nagyon fontos lenne.

2014. júl. 19. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
400000ft èrt már 450 es yamahát veszel .Most magyarországon divat arány árba adni mindent 300000 is sok szerintem. crm alkatrèszt nehezebb találni mint dt-t mivel joval kevesebb van nálunk. dt viszonylag gyengèk szerintem Mivel nekem rx em van ezèrt èn ha vennèk apriliát vennèk.
2014. júl. 20. 00:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Apriliából nagyon kevés van a piacon, de egy olyat sem találtam a 3 fajta közül amin lenne rendszám.. Illetve de. Egy crm-et, de az is 99-es.. És mint hallom kevés hozzá az alkatrész.
2014. júl. 20. 18:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja, és A1-es jogosítványom van, szóval csak 125 köbcenti fér bele.
2014. júl. 20. 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Aprilia Pegaso 125. Egyik hogy Rotax blokkal van szerelve, ami magában elegendő ahhoz, hogy a kategóriájában a legerősebb a maga 40-43 lóerejével. Annyi a htránya hogy drága és sokat eszik, de ha van pénz a fenntartására, akkor a legjobb választás. Nekem 2 évig volt Pegasom, Erdélyt két alkalommal is megjártam vele (oda-vissza 1200 km), a hegyi útakat nagyon jól bírta, soha nem hagyott cserben.
2014. júl. 22. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!