Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi számít presztízsautónak?

Mi számít presztízsautónak?

Figyelt kérdés
Úgy értem lehet az egy új Passat, vagy egy Insignia? 5-ös BMW, E Merci gondolom már mindenképpen annak számítana.

2017. jan. 22. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem valahogy mindig automatikusan érvényteleníti, az autó gazdája, az autója, sokak által egyébként meglévőnek gondolt presztizsértékét. Konkretizálva: még soha egyetlen egy A8-at vagy 7-es BMW-t nem tudtam presztizsautónak tekinteni, amikor egy kihízott, ápolatlan, izzad cigó könyökölt neki, kb. erről van szó. Az autó presztizsértékén nagyot tud dobni a gazdája is, egy kevésbé jó autó megítélésén is sokat tud dobni, ha egy normális embert látsz mellette, és egy bentley-t is el lehet érvényteleníteni, ha megfelelően mély szinvonalú személyt állítasz mellé.
2017. jan. 22. 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez azért is nehéz kérdés, mert gyakran egy németből behozott használt prémiumot olcsóban megveszel, mint mondjuk egy jó felszereltségű Suzuki Vitarát. Meg sokan céges autót nyúznak.

Itthon már nagy szám, ha valakinek 10 millió feletti autója van, így igazából egy új Passatot vásárlása is lehet presztízs kategória. Az se mindegy, hogy vidéki fizetés, vagy sem, de általánosságban ez a 10-15 mill egy ésszerű határ.

Nyilván Ausztriában ez még nem számítana presztízsnek, ott mondjuk szorozd be kettővel. Bár ha megnézed, hogy melyik országban mik a legkelendőbb autók, akkor jól látszik, hogy a jobb megélhetés mellett is kedvelik az emberek a takarékos árú variánsokat, tehát ennél drámaibb ugrás szvsz nincsen.

De ez egy minimalista értelmezés, azaz kb a belépés a felső-közép osztályba.

Tehát ezt még bőven lehetne szigorítani, csak kérdés meddig lenne értelme. Hiszen efeltt is van még egy árkategória, amit nem lehet egy lapon sorolni a 20 milliós krehácsokkal.

2017. jan. 22. 22:56
 13/14 anonim ***** válasza:
27%
Ez a 77 es szerintem csak egy libsi agymosott tolvajvédő gyökér. Vagy simán hiteles. Nyilván saját pénzből még nem vett ez sem autót.
2017. jan. 24. 06:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Te meg buta, irigy paraszt vagy, aki nem tudja elképzelni, hogy valakinek van lehetősége, esze és szorgalma ahhoz, hogy elvégezzen egy egyetemet, és viszonylag normális fizetésért dolgozzon, vagy akár olyan karriert építsen fel, hogy prémium autót választhasson céges autónak.

Ez a hitel neked mániád. Valld már be, hogy 10 évre vetted a Swiftet a betanított munkás fizetésedből!

2017. jan. 24. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!