Ma reggelre az autóm múszerfalán kigyulladt egy "Tailgate" narancs szinu check engine lámpa vagy hogy hívják, az autó egy 2005 honda accord ha ez számít valamit . Működésbe semmi zavart nem vettem észre, mi lehet ez?
Nálam ugyanez volt..pánik, rohantam autóvillamossági szervizbe, hogy mégis mivan?
Nos ötezerért megtudram, hogy az első lmbda fűtése égett ki, ezért nem venni észre változást. Nagyhirtelen kicserélték volna, de éppen nem volt negyvenkétezer forintom..
Azt mondta a szerelő, hogy ezzel a hibával a vizsgáig járhatok, nyugodtan, annyi, hogy a szonda egy picit lassabban melegszik.
Azt is hozzátette, ha más valamivel is gond lesz, azt is ez a lámpa jelezné, csak arról nem fogok tudni..
vállaltam a rizikót, másfél évig jártam ezzel a hibajelzéssel. Vizsga előtt csere, oszt jónapot.(99e km-nél égett ki a szonda fűtése)
Sem többletfogyasztás, sem más probléma nem volt
De mi? Hátúl van a motor?
Ki kell olvastatni a hibatárat. De h csak ez a zár szart be, akkor nincs nagy gáz.
A lambdaszonda hiba csak egy lehetőség a sok közül, ami check engine hiba lámpát dob. Nem biztos h gond van a tiéddel, pláne h az az ajtó nem nyílik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!