És mit csináljanak azok, akik. (? )
Szóval a mi autónk forgalmi engedélyében a környezetvédelmi osztályt jelölő kód 4. Vagyis nem közlekedhetnénk. Viszont pánikbeteg vagyok, nem tudok tömegközlekedési eszközzel utazni, 12 és 7 lányomat meg nem engedem el egyedül. (Elvált nő vagyok, aki egyedül neveli gyermekeit)
Szóval ilyenkor mégis mi van?
Magadnak szabadságot veszel ki, a gyerekeknek szülői igazolás a suliba.
Vagy taxi.
Nem tudsz valakit megkérni (ismerős, rokon, stb.) hogy vigyék el őket iskolába és téged dolgozni? Ha nem, akkor még ott a taxi, Uber (gondolom BP-n is működik...).
Én biztosan feltenném a kérdést a munkahelyemen, hogy kaphatok-e céges autót.
Ha jól értelmeztem, ez mostantól egy bizonyos ideig fog tartani, de az nem csak egy nap lesz.
(3 nap szülői igazolás van, de nem érzem úgy, hogy fair lenne a gyerekekkel szemben ha itthon tartanám őket, nagyon szeretnek iskolába járni, nagy pedig olyan, hogy hogyha nem beteg, ő menni akar, nem akar pótolni)
És elírtam, a nagyobb 15, nem 12.
A 15 évest nyugodtan elengedheted busszal.
A kicsi otthonmarad anyuval.
másfél óra tömegközlekedéssel, viszont a nagy rosszul lesz, ugyanúgy, mint én.
Taxi pedig 12-14 000 lenne egy nap, ami azért húzós.
Tényleg nem tudom mit csináljak, mert ez az egy módszer ahogy tudunk közlekedni :/
Szóval lényegében azért írtam ki a kérdést, hogy úgy átlagban mit várnak az emberektől mit csináljanak?
Annyira idegesítő, hogy nem tudok mit csinálni, büntetést meg mégsem szeretnék kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!