Szerintetek mennyi az esély arra, hogy holnap délutánra visszavonják a szmogriadót?
Az a tapasztalatom, hogy nagyon sokan beleesnek most, pl én is. Ez eléggé el van cseszve most asszem.
Amúgy csak azt tudod tenni tleg, h leteszed kint a kocsit. Vagy "bliccelsz", bár el tudom képzelni, hogy a kamerák erre már fel vannak készítve.
Kedves utolsó válaszoló!
Hidd el, hogy arányaiban elenyésző az a szennyezés, amit az általad kohószökevénynek minősített autók produkálnak. Ha nem így lenne, akkor a szmogriadó bevezetésekor drasztikusan kéne csökkennie a légszennyezettségnek.
Jó lenne, ha azt is látnád, hogy az emberek nagy része nem kedvtelésből jár öreg, 15-20 évnél is idősebb autókkal. És szerintem az a megoldás, hogy az autózást azok kiváltságává tesszük, akik megengedhetik maguknak, hogy 10 évente új autót vegyenek.
Arról nem is beszélve, hogy ezek a "kohószökevények" ugyanúgy fizetnek minden adót, csak ők nem élvezhetik a közlekedést korlátlanul...
Én is vennék új autót, ha nem kerülne 10-15x annyiba a vételára és nem lenne drágább a fenntartása, mint a mostaninak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!