A feltengelynek van koze az automata valto mukodesehez? (99' Bmw 323i)
Koszonom a valaszokat.
Most voltunk neztuk meg az autot. Azthiszem hogy veszi a sebesseget, mert P be iszonyu hangot ad ki. Tobbi sebessegbe nemhallatszik semmi. A feltengelyrol es a valtorol is keszultek videok es kepek, lehet azzal jobban tudnam szemleltetni mik a problemak. En nemertek hozza, es nemigazan tudom hol kellenek kezdeni orvosolni a problemat. Ha kicserelik a feltengelyt, attol a valtoban az a rossz hang megszunik? Gondolom hogy nem, de Nemertem egyszerre ennyi mindennek hogy lehet baja. Ha tudtok segiteni benne, elkuldenem a kepeket es a videokat.
Úgy lehet egyszerre ennyi mindennek baja, hogy az autó már 18 éves. Ha P-ben hangos a váltó a többi fokozatban meg nem ahhoz szintén semmi köze a féltengelynek. Valszeg szétrugták az autót és kuka a váltó is meg a fél futómű is.
Hol kezd a egészet? Egy normális szerelőnél, de így látatlanban a vételár felét ott fogod hagyni.
Ertem. Koszonom a valaszt.
Kulfoldon vagyok es eloszor erdeklodni szerettem volna, mert itt ha elvitetem egy szerelohoz kapok egy arat mennyibe kerul de tulsokmindent nemmondanak rola. De ezeket olvasva nemsok jora szamitok.
Szerintem a rossz hang nem a váltóból jön, hanem a törött féltengely forog, és az adja.
Viszont ha nem veszi mindig az R-t, akkor valami a váltóval sem stimmel, szóval azt sem fogod megúszni. Vagy megcsináltatod egy váltóssal, vagy veszel egy bontottat, ami esetleg jó lesz, vagy átépíted kézi váltósra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!