Kb mennyibe kerül lefóliázni az ablakokat?
szerintem olyan 25ezer.
nekem annyiban tér el hogy én is B oszloptól hátra akarom sötétíteni csak nekem még van a hátsó ajtó után egy kis ablak.
erre mondtak nekem miskolcon 25ezret, műbizonylattal persze.
A pontos árat a kiválasztott fólia tulajdonságainak,- az autó típusának,- és az ajtók számának ismeretében lehet adni.
Addig tájékoztatás képen nagyságrendileg egy lehúzható üveg ára 5,000 Ft.-tól, háromszög üveg ára 2,500 Ft.-tól, hátsó szélvédő 15,000 Ft.-tól, míg a csík 5,000 Ft.-tól kezdődik nettó áron.
Ez az ár a belátásvédő fóliákra vonatkozik.
Hogyha kombinált belátás,- és hővédő anyagra esik a választásod, akkor kb 40%-al kerülnek többe a fenti árak 10-15 év garanciával, fólia típustól függően, anyaggal és munkadíjjal együtt.
Hogyha kedvezőbb áron szeretnél fóliát az autódra, akkor válaszd a csináld magad csomagot!
Teljes felszerelést - célszerszámokat adunk a profi szetthez a kiválasztott fóliákkal együtt.
Thomy
ma 04:32
műbizonylat honnan lesz hozzá hogy a rendőr ne szedesse le veled a helyszínen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!