Fostos kétütemű robogóm 2-3 km után elkezdi ontani a szürke füstöt. Mi lehet az oka?
A robogóm valami kínai cucc lehet, 50 köbcentis, márkája Kallio Explorer. Újonnan vettem, bő 4000 km van benne. Pöccre indul, teljesen normálisan jár. Van benne elég olaj.
Mindig csak 2-3 km után csinálja. Mindegy, hogy hogyan megyek: próbáltam már lassan félgázon, próbáltam úgy hogy húzom neki, egyik sem segít. Annyira ronda a füstje, na meg annyira ciki az egész, hogy ilyenkor én kiállok vele, otthagyom, és hazasétálok.
A füst szürke, csöppet sem kékes, tehát nem az olaj ég. És nem is vízgőz, mivel büdös mint az állat. Mit kell ilyenkor megnézni, mi lehet a ludas?
Tegyél új gyertyát.
Cserélj légszűrőt.
Üzenetben kérdezhetsz ha gondolod.
És kevésbé ciki kiállni és otthagyni, mint hazamenni vele?
Meg kéne keresned a hiba okát!
Valószínűleg az volt, aki nem értett egyet vele. Ha sszaaar lenne a gyertya, azt észrevennéd. Nem tudnál indítani, kihagyna a gyújtás, stb. H a légszűrő lenne a hibás, akkor megint csak nem menne a motorod.
A keverékképzéssel lehet baj, azt a gyertyakép megmondaná.
Őzbarna kell, h legyen. H fehér, h fekete, h olajos trutyis, az nem jó. Vedd ki, nézd meg.
Ennél többre nem futja, h még annyit sem tudsz megmondani, milyen füst, csak h kibaaaszott büdös, még Frábátó sem tudná távsegítséggel megmondani.
Lehet a kipufogó van tele ganajjal, de ez robogóknál annyira nem jellemző. De azt jó lenne tudni, égett olaj, műanyag, szén, fa, vagy mi a lófaaassz szaga van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!