Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lehet, hogy üresben...

Mitől lehet, hogy üresben hiába nyomom a gázt, nem megy a fordulatszámmérő a 7-8 ezres piros tartományba, hanem 6-6,2nel megáll. Normális ez? Vagy gond ehet vele? Be 1.6 benzin

Figyelt kérdés
2017. jan. 20. 14:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ne IQ fighterezd a 7-est, nem ő pörgeti szét üresben a motort.

Legalább hidegen csináltad?

2017. jan. 20. 20:45
 12/20 A kérdező kommentje:
Mert egyszer porgettem... Hú ha!! Jó,hogy fel nem robbant! :D Képzeld 140kb után csináltam. Nem vagyok hülye. :) Ám még iszom mert mindenki (kivéve a haverja) tudott értelmes választ adni,csak ők nem. Nem csak iqsok,hanem hulladékok is. :)
2017. jan. 20. 21:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok hülye, de fingom sincs mennyit forog a kettes Golf motorja.

Szar olasz, szar francia, szar japán. Bezzeg a fosvágen a 30 éves motorjával... Vicces gyerek vagy te.

2017. jan. 21. 09:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide a kettes golf motorja?

Egyébként a titok az, hogy egy utcai, hétköznapi autóba felesleges pörgős motort rakni, csak átok lesz. Adott lökettérfogatú motorból mindenki nagyjából hasonló forgatónyomatékot hoz ki. Ezen belül a karakterisztika szabja meg, hogy az a motor hány lóerős lesz. Ha a forgatónyomaték az alsó fordulatszám tartományban magas, akkor a lóerő kevés lesz a papíron, de egy kellemesen autózható, nyomatékos motort kapunk. Ha a nyomatékcsúcsot a magas tartományra hangolják, akkor lesz egy csodaszép számunk lóerőre, de az alsó tartományban veszítünk, ezért a hétköznapokban az autó lomhább, rugalmatlanabb lesz.

Ezt lehet mérsékelni a változó szelepvezérléssel, aminek ez a célja, hogy szélesebb tartományban legyen jól használható az autó.

2017. jan. 21. 10:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy jön ide, hogy az az 1.6-os motor a kettes Golfban mutatkozott be először, utána reszelgették vagy 20 évig, amíg ki nem kopott a kínálatból.
2017. jan. 21. 10:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Elmondom neked,hogy ez a 1.6os motor nekem 100on 130-140es temponàl is 6,5 max 7 litert zabàl ,de az inkàbb 150nél. Nem kell jàratgatni,mint a szaros 1.4tsiket. De te nagy szakembor vagy azt mar latom. A fosvagenrol meg annyit,hogy fater 10éves jazze mar vagy 3 helyen rohad pedog garazsban tartja. Kollegam 20 eves civicjerol ne is beszeljunk :) ellenben ah enyemen 1-2 potty es annyi. Te nagyon hulye... :)
2017. jan. 21. 10:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Ezeket az adatokat széles körben ne terjeszd, mert körberöhögnek. Értem én, hogy a fosvágen az autógyártás csúcsa, de majd felébredsz egyszer és tovább látsz Wolfsburgnál.
2017. jan. 21. 10:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Nagyjából az öntött blokk lehet esetleg közös a motorokban, ami semmit nem jelent. Nem mondom, hogy űrtechnikát raktak köré a kétezres évek elejére, de teszi a dolgát.

Ennél sokkal nagyobb szégyen a Fabiák és Fiesták nyomórudas motorja, amit ebben az időszakban még használtak. :)

2017. jan. 21. 11:20
 19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! Mondhatod ennek a csökkent értelmű hülyének. :) Te meg 39%os haverom szerintem kevered a fogyasztàst a 2.0s fsi motorral. Na az tényleg megzabàl 10-12 esetpeg 14 litert is. Na de nem is csidàlkozom. A hozzàszólàsaidból nem jutott beléd sok értelem. Attól,hogy nem tudsz valamit megvenni még nem fos. Összedobjuk neked a többiekkel? :) Jesszusom...
2017. jan. 21. 13:20
 20/20 A kérdező kommentje:
Ha meg nem hiszed a leírt fogyasztàst gyere,elviszlek egy körre. De csak nézni fogsz. :) Hülye gyerek...
2017. jan. 21. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!