Auto vasarlas. Milyen markat?
Azért az árkategória meg az igénybevétel jellege ( városi rohangáló kis autó, családi túraautó, telekre járó "terepes"...)is fontos szempont.
De általában azért ezeket írják, mert ezek megbízhatóak és jó az ár/ érték arányuk.
A többi vagy túl van árazva, vagy pocsék a minőségük, csapnivaló a szervizhálózat...
Az opel , suzukit azoknak irják akik 300-ért akarnak kocsit. Mert ezeket a legolcsóbb fenntartani.
Ha új autót veszel akkor mindegy, vedd amelyik tetszik.
Hát ezt most így nehéz megmondani. Te milyet szeretnél? Sportos, családi, vagy csak egy "sima" személyautót?
Egyébként én ahhoz tartom magam, hogy a németek autót, míg a japánok motort tudnak csinálni :)
Én a BMW M4et ajánlanám, csak jót hallottam eddig róla, könnyű kezelni, gyors, ja és jól néz ki :D csak egy picit drága
(csak ugye vannak a BMW károgók)
Amúgy szerintem a Suzuki Vitara se rossz autó, és az még meg is fizethető :)
[OFF]Jé, a Nissan Skyle-os újrareggelt, mert megjavult a mutatója :-D
[ON]
Olvasgass tovább, a felsoroltakon kívül más/több márkát is szoktak ezen az oldalon javasolni!
Seat.
Érdekes módon ezt senki se említi sose de nem rossz autó mert végülis Skoda szinten van.
A vitara megfizethető? Persze,hitelből :D Arra már nem fillérekbe kerülnek a dolgok, egy szett gumi rá egy régi swift ára. Azért bőven nem megfizethető átlag embereknek szerintem,lottónyertesnek meg tolvajnak,örökösnek stb meg minden megfizethető.
Azért ezeket írják mert ez a reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!