Slukk kérdése:
Milyen márkát, illetve típust ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nos az a helyzet,hogy hamarosan autó vásárlás előtt állok.Ez lenne életem első autója,emiatt is szeretnék többektől segítséget kérni ez ügyben.A szempontok:sedan kivitel,benzines vagy dízel akár,aránylag keveset fogyasztó (6-7 liter), megbízható,de ugyanakkor olcsó alkatrész ellátású,minden napi használatú autóra gondoltam,amiben akár az egész család (4 fő) kényelmesen el tud férni.Kb olyan 550-600 ezer forintom lenne a keret rá. Minden normális választ meghallgatok,előre is köszönöm a segítségeteket!2015. márc. 29. 20:30
1/5 anonim válasza:
Használt autónál nem márkát meg típust veszünk, hanem állapotot. Hiába mondja itt bárki, hogy X márka megbízható, ha pont belefutsz olyanból egy romhalmazba. Írd le az igényeidet és járj be ezer kereskedést egy hozzáértővel, aki megnézi neked az autókat.
2/5 anonim válasza:
hát akkor kezdeném a "totót". azt mondom hogy swift, vagy f-astra. 2000 utáni évjáratúakat már lehet venni 400-ért, a maradék 100ast meg a vásárlás utáni kötelező nagyszervizre tudod költeni.
3/5 anonim válasza:
+ amit az #1-es írt, állapot felmérés! akár hozzáértővel akár egy szervizben.
4/5 A kérdező kommentje:
Természetesen olyat viszek magammal,aki ért is hozzá,mert nem akarok potyára venni egy pénztemetőt.Többek között Astrát is nézegettem,illetve még talán A4-es Audit.
2015. márc. 29. 21:54
5/5 anonim válasza:
Ennyiért ne A4ben gondolkozz.
Astra G, Passat B5, Bora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!