Üdv! Mi a véleményetek a VW Touareg r5 2.5 tdi motoros változatáról? (2005-2006 körüli évjáratosról)
Hajlok afelé hogy a fent említett autóra beruházzak.
Mit lehet tudni erről a modellről? Kicsi ez a motor ehez a kasznihoz? A sima manuális váltósat venném mindenképpen. (nem szeretem az automatát)
Megbízható autó? Tudom hogy a fogyasztása egy kicsit sok dehát ez van, az annyira nem lényeg most. Csak hogy egyáltalán megéri e illetve milyen pozitívumai/negatívumai vannak?
Akinek esetleg ilyen autója van írna tapasztalatot?
Előre is köszi a válaszokat.
Egy anyagi csőd fentartani!
Tehát ha te ezen az oldalon kerdezgetsz ez utan az auto utan akkor nem neked valo,mert garantaltan nem lesz eleg penzed rá!
Hol az összefüggés aközött hogy én éppen a számítógép előtt ülve feltettem egy kérdést egy kérdezős oldalon "elvileg" hozzáértő embereknek és aközött hogy milyen az anyagi helyzetem?
Szerintem gondolkozz el azon, hogy lehet Te vagy rossz helyen itt!
#5 +1
Jó motor az R5 TDI,csak sajnos tényleg sovány a 175 lóerő egy 2.3 tonnás autóhoz.
Ez 76Le/tonna.Viszonyításképpen a régi ezres Swift 72Le/tonna.
Persze ettől még nem rossz,csak ebben a kategóriában már kicsit többet vár sok ember .
Egyébként ha autót akarnék venni,akkor nem egy olyan fórumon kérdeznék,ahol 10 válaszolóból 4 szellemi fogyatékos tizenéves,aki minden kérdés alá odaír valami marhaságot hogy felálljon a cerka,másik 4 válaszoló szerint meg magyar embernek maximum 1.6-os autója lehet,mert ami annál nagyobb az csak benzintemető,meg minek,meg felesleges meg a szomszéd meg a satöbbi agyatlanságok.
Sok sikert itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!