#5-ös marhaokosnak: véletlenül se vegyen Japánt ugye?
Még a végén nem kéne szervízbe mennie..
1. Nem mondod!
2. Nem vagyok az a partysuttyó aki beáll a klub elé az éppen szétesni készülő füstölgő zörgő-csörgő F Astrával ami optikailag sz*rrá van tuningolva.... kössz nem!
3. Igazad van... én is valami hasonlóban hiszek, nem kell 6 milkás bmw mert azzal csak a szalagkorláton végzem :S
4. Te mit szívtál? Jó anyag! Adjálnekemis! Plíz! XD
5. 6. 7. Francia, japán, német izé... én ebben nem igazán hiszek hogy F betűs kocsit soha stb... épp a napokban egy cikket olvastam amiben egy csávó megvette a kb 8-10 éves bmw-t és 2 év alatt brutál pénznyelő lett belőle... 2X is elb*szódott benne a blokk vagy mi... már nem emlékszem pontosan. Manapság direkt az olyan ismerőseimet kérdezgetem akik franciával járnak hogy: nem gáz? nem pénznyelő? és mind1ik szinte kivétel nélkül csak dicséri. Echte hülyeség szerintem hogy valami milyen gyártmány... k*rvára nem egyenlő a megbízhatósággal, jó persze alkatrészek, árak, stb mindent számba kell vetni. Nem egy német pénznyelőről és nem 2 francia megbízhatóról hallottam már. Apámnak Japán kocsija volt, kb semmi baja nem volt soha attól eltekintve hogy 3-4 évente cserélni kellett a hengerfejtömítést ami még mindig jobb mintha évente kell rá százezreket költeni.
Kérdező a kommentedbe meg a kerdesedbe mindenről írtál csak a lényegről nem!Hogy mire hasznalnad meg hol,mekkora a keret stb stb...
Kerdesednek jelen esetben annyi ertelme can mintha azt kerdeznem mi legyen az ebédem ma,ki mit ajanl?
Baromságokról tudsz regényt írni,de szempontokat azt nem.
Úgyhogy pirosat vegyél,az való neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!