Valaki ajánlana olyan friss jogsisnak való autót, ami kb.450 ezer forintbol kijon és kedvezö a fogyasztása?
3: Na de persze a Swift az nem rohad :D
Mindegyik rohad ha elhanyagolják meg ezek öreg autók már.
Én inkább F Astrát vennék vagy 3-as Golfot, ezeket még mindig jobban autónak tekintem mint a Swiftet.
(Már érzem hogy a Suzuki fanok vérszemet kapva nyomkodják a piros kezet :D)
Hello! Szerintem vegyél egy Puntot (mk2) az kijön 450 ezer ből. Fogyasztása kicsi 1.2 motor nem nagy nem kell utána sokat fizetni + kezdőjogsisnak nem is kell nagyobb teljesítmény.Városban és azon kívül egyaránt megállja a helyét.Ajánlom a 16 szelepes változatot.Vagy,ha nem jön be a Punto gyári szériája akkor keress egy Punto Sportingot (1.2 16v 80LE) igaz ez egy picit több ,mint 450 ezer,mert elég ritka is nem gyártottak túl sokat belőle,de megéri az árát. Az a széria full extrás változata Nem gyenge hangrendszer,sportfutómű,sport ülések és a design is sportosra van kialakítva lökhárítók,tető spoiler és mind ezt gyárilag.Csak ajánlani tudom tapasztalatból mondom én is ilyent hajtok. ;-) gyári külső: [link]
gyári belső : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!