A fiatal BMW-sekre miért jellemző, hogy 2-3000 Forintokért tankolnak? Ennyire nincs pénzük?
Olyan gyakran látok ilyet, hogy már komolyan érdekel.
Se Audist, se Hondást, se Alfást, de még Golfot se láttam így, a 20-on évesek között, akik ilyen gondossággal és alázattal centiznék az üzemanyagot a kocsiba.
Mert ennyire telik.
Nekem egy öreg Passatom van. Azzal járok. A célnak megteszi.
70 literes a tankja. Mindig tele töltöm, mert naponta használom és nem akarok 1-2 naponta tankolni. Nem esik jól mikor 20ezer felett kell fizetnem. De azokon a suttyókon csak mosolygok akik beállnak mellém a BMWvekl, Andival és 3-4000 tankolnak.
Én mindig tele tankolóm a kocsim, általában havonta kétszer. Szerencsére nekem ez nem okoz problémát.
Viszont a nyáron sikerült úgy elmennem egy zsír új céges Hiluxal, hogy szinte semmi kp nem volt nálam, és annak is a felét elkajáltam.
Majd indultam hazafelé és gondoltam, tankolni kéne már. se kártya... se jogsi...
Maradt nálam még 2000 Ft apróban és beálltam a kútra tankolni, nagyon meglepődtem mennyire lenéztek az emberek. 10 M + os autó, de csak 2000 ért tankol. A cégig kibírta, kannába meg vittünk bele dieselt mert onnan már sehova sem ment volna.
(tele tankkal indultam)
Ha valaki pár ezer forintért csorgat a kocsijába, az még nem azt jelenti, hogy nincs miből!
Mert a többi lóvét elviszi a szerviz meg az iphonra a törlesztőrészlet.
"kis gázzal mindenkit lehagyok" ki az a mindenki? Anyádat a szennyes kosárral a lyukas zoknidban?
Újabb BMW-ről volt szó. Fogadnék, hogy te hitelre sem tudnál venni olyat. Mondjuk én sem, de legalább nem beszélek hülyeséget. A tipikus hiteles autók a kis autók, Suzuki, Opel, stb.
Nekem 20 éves kocsim van, és tele tankolom a 60 literes tankot. Egy esetben nem, ha nem bízok a kútban, de pont ott jelez a szegénységjelző. Akkor én is pár ezezért tankolok, majd a következő normális kútnál tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!