A fiatal BMW-sekre miért jellemző, hogy 2-3000 Forintokért tankolnak? Ennyire nincs pénzük?
Olyan gyakran látok ilyet, hogy már komolyan érdekel.
Se Audist, se Hondást, se Alfást, de még Golfot se láttam így, a 20-on évesek között, akik ilyen gondossággal és alázattal centiznék az üzemanyagot a kocsiba.
te szerintem annyira buta vagy hogy fel sem fogod amit írsz.Írásodból azt veszem le,hogy busszal jársz és nincs is 250LE-s BMW-d de még csak BMW-d sincs,sőt kocsid sincs.De tegyük fel hogy igen akkor mondjuk kb egy 330i szívó benzines lehet,megnézem mikor hagynád ott az én turbódízelem XDDDDDDDDD Te pont az vagy akit a kérdező is említ!! 1000 FT ér bele aztán király vagyok a béjemvével,szárazkenyér+csapvíz
Dízelekkel nem versenyzek sry
Az olyan mint a homoszexualitás.
Ezt a bmw be 2e ért honnan a piíícsából szeditek elmondanátok?
Én mindig mikor jelez a sárga lámpa belenyomok kb. 70-80liter benzint és néznek rám a kutasok bambán...
Igen a nem megy a bmw meg gyenge fos már vágták a fejemhez, igaz olyan hülyegyerek akinek páréve van jogsija és tört már darabokra autót. Nekem 10+éve van és még nem törtem autót.
Mentem 140körül, utolértem a hülyegyereket, majd a kis ccm szarját elkezdte taposni, nyomta 160ig és felgyorsíttotam 140ről 160ra és rendes követésitávot betartva végig ott voltam mögötte, majd rá pár napra meséli mindenkinek a bmw gyenge fos, mert nem bírtam megelőzni mikor versenyeztünk.
Egy a baj én nem tudtam, hogy versenyzünk, másik nem fogok 10km távra azért menni 180nal, hogy csak megelőzzem és abban az időben a 180 t már soknak is ítéltem meg. Ő szentül meséli mindenkinek nem is megy a bmw -m 200 felett!
kb. így születnek a városi legendák, hogy minden fiatal bmw be 2e ért tankol.
15
tesó én is így vagyok, mi BMW-sek tartsunk össze.
Pnt ugyanígy nyomom neki, nagy követési távolság, azt azt hiszik le hagytak, pedig elég lenne egy kis gázt adnom mindenkit lehagynék.
És mégis honnan tudod hogy így van?
Mert ha kutas vagy,akkor látsz sok dolgot,úgy megértem.
Viszont ha nem,akkor kétlem hogy bármilyen reprezentatív adatod lenne erről.
Vagy kiállsz minden nap a kútra és figyeled ki mennyiért tankol?
Egyébként én is fiatal vagyok,és ha a városban kell tankolnom,akkor én is maximum annyiért,amennyivel eljutok a legközelebbi Shell-ig,ahol majd telerakom.
Ugyanúgy ahol csak 95-t kapni,ott sem fogok tíz ezerért tankolni belőle,csak annyit amíg eljutok egy számomra szimpatikusabb kútig.
Sokan meg azért tankolnak kis összegekben,mert így jönnek ki jól a pénzükből.
"Sokan meg azért tankolnak kis összegekben,mert így jönnek ki jól a pénzükből."
látod még te is leírtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!