Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A fiatal BMW-sekre miért...

A fiatal BMW-sekre miért jellemző, hogy 2-3000 Forintokért tankolnak? Ennyire nincs pénzük?

Figyelt kérdés

Olyan gyakran látok ilyet, hogy már komolyan érdekel.

Se Audist, se Hondást, se Alfást, de még Golfot se láttam így, a 20-on évesek között, akik ilyen gondossággal és alázattal centiznék az üzemanyagot a kocsiba.

2017. jan. 15. 20:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Utolso neked valami baj van az agyaddal.
2017. jan. 15. 22:08
 12/25 anonim ***** válasza:
Fura, mert én soha nem láttam ilyet. Nyilván ezt fogja tenni aki egy lakás árát költi kocsira, hihető.
2017. jan. 15. 22:31
 13/25 anonim ***** válasza:
12%

te szerintem annyira buta vagy hogy fel sem fogod amit írsz.Írásodból azt veszem le,hogy busszal jársz és nincs is 250LE-s BMW-d de még csak BMW-d sincs,sőt kocsid sincs.De tegyük fel hogy igen akkor mondjuk kb egy 330i szívó benzines lehet,megnézem mikor hagynád ott az én turbódízelem XDDDDDDDDD Te pont az vagy akit a kérdező is említ!! 1000 FT ér bele aztán király vagyok a béjemvével,szárazkenyér+csapvíz

2017. jan. 15. 22:36
 14/25 anonim ***** válasza:
6%

Dízelekkel nem versenyzek sry

Az olyan mint a homoszexualitás.

2017. jan. 15. 22:41
 15/25 anonim ***** válasza:
18%

Ezt a bmw be 2e ért honnan a piíícsából szeditek elmondanátok?

Én mindig mikor jelez a sárga lámpa belenyomok kb. 70-80liter benzint és néznek rám a kutasok bambán...

Igen a nem megy a bmw meg gyenge fos már vágták a fejemhez, igaz olyan hülyegyerek akinek páréve van jogsija és tört már darabokra autót. Nekem 10+éve van és még nem törtem autót.

Mentem 140körül, utolértem a hülyegyereket, majd a kis ccm szarját elkezdte taposni, nyomta 160ig és felgyorsíttotam 140ről 160ra és rendes követésitávot betartva végig ott voltam mögötte, majd rá pár napra meséli mindenkinek a bmw gyenge fos, mert nem bírtam megelőzni mikor versenyeztünk.

Egy a baj én nem tudtam, hogy versenyzünk, másik nem fogok 10km távra azért menni 180nal, hogy csak megelőzzem és abban az időben a 180 t már soknak is ítéltem meg. Ő szentül meséli mindenkinek nem is megy a bmw -m 200 felett!

kb. így születnek a városi legendák, hogy minden fiatal bmw be 2e ért tankol.

2017. jan. 15. 22:49
 16/25 anonim ***** válasza:
12%

15

tesó én is így vagyok, mi BMW-sek tartsunk össze.

Pnt ugyanígy nyomom neki, nagy követési távolság, azt azt hiszik le hagytak, pedig elég lenne egy kis gázt adnom mindenkit lehagynék.

2017. jan. 15. 22:58
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Vasárnap este, naptár se kell ide... :D
2017. jan. 15. 23:05
 18/25 anonim ***** válasza:
55%
:)))))
2017. jan. 16. 08:07
 19/25 anonim ***** válasza:
32%

És mégis honnan tudod hogy így van?

Mert ha kutas vagy,akkor látsz sok dolgot,úgy megértem.

Viszont ha nem,akkor kétlem hogy bármilyen reprezentatív adatod lenne erről.

Vagy kiállsz minden nap a kútra és figyeled ki mennyiért tankol?

Egyébként én is fiatal vagyok,és ha a városban kell tankolnom,akkor én is maximum annyiért,amennyivel eljutok a legközelebbi Shell-ig,ahol majd telerakom.

Ugyanúgy ahol csak 95-t kapni,ott sem fogok tíz ezerért tankolni belőle,csak annyit amíg eljutok egy számomra szimpatikusabb kútig.

Sokan meg azért tankolnak kis összegekben,mert így jönnek ki jól a pénzükből.

2017. jan. 16. 09:41
 20/25 anonim ***** válasza:

"Sokan meg azért tankolnak kis összegekben,mert így jönnek ki jól a pénzükből."

látod még te is leírtad

2017. jan. 16. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!