Használt autót beszámíttatni kereskedésben lehet igaz? De ott meg drágábbak az autók.
Kocsi vásárláson gondolkodom, és nagyobb államaim vannak mint amennyi pénzem, de nem is szeretném évekig halogatni a vásárlást, míg összegyűlne a pénzem a szebb és jobb kocsira.
Így eszekbe jutott valami, de azt hiszem ez sem lesz jó megoldás. Szerintetek?
Szóval ha előbb veszek egy olcsóbb kicsit, pl 800 ezer körülit.
Így ugye nem kéne évekig tömegközlekednem, mert lenne kocsim, de ugye nem az államaim kocsija.
Aztán ha összejön több pénzem, akkor beszereltetném, meg kipótolnám.
Az államaim kocsijait , úgy 1 M 700 ezerért hirderik mostanában.
Szerintetek? Ráfizetéses így?
Minden autó totális ráfizetés...de az élmény az megfizethetetlen.
Vásárolj egy neked tetsző, elérhető árú autót, és ne számolj, mert akkor megkeseredik az élmény.
Aztán évek alatt kiderül "megérte-e"..
Ugyanis ha nem számolom, hanem élvezem a jó autó nyújtotta örömöket, akkor minden pénzt megér.
Így nézd.
szerintem.
Köszi a válaszokat.
A végén a "beszereltetem" szó "becseréltetem" akart lenni, csak átírta a telefon...
Nem így működik,kedves kérdező...
"Évekig nem kell tömegközlekednem"...aha. Nem tudom hollaksz, de ez Pesten évi kb. 110 000 Ft. Egy autó, óvatos használattal évi 3-400 000 Ft. Biztos sokat spórolnál, ha autóznál tömegközlekedés helyett. Nem elég megvenni a majmot, attól kezdve banánt is naponta venned kell.
Add össze: biztosítás, teljesítményadót, vizsgadíj kétévente, szerviz, olajcsere, kopó alkatrészek, és ha a tömegközlekedés helyett használod, havi két teli tank minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!