Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Befagyott az autó zárszerkezet...

Befagyott az autó zárszerkezete, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Az autó egy fiat bravo,központi záras,távirányító is van hozzá.

Távirányítóra valamennyit mozdít a záron de nem nyílik ki rendesen és ilyenkor vissza le is zárja magát.

A kulcsot nagy nehezen sikerült bele dugni a zárba de elfordítani már nem lehet.

Az autóhoz sajnos nem tudok kivinni 230V-ot,a munka helyemnél maradt a parkolóban.

Csomagtartó ajtó zárszerkezete szintén nem jó,belülről lehetne csak nyitni.

Van esetleg valami ötlete valakinek mit lehet tenni?

2017. jan. 15. 09:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Minden autós- és barkácsboltban van ilyen kis falkonos zárjégoldó. Belenyomod és kész. Nem tudom hol laksz, de azért most nulla fok körül van. Három nappal ezelőtt nem volt ez probléma?
2017. jan. 15. 09:05
 2/11 A kérdező kommentje:

Miskolc környéken lakom,itt jelenleg -8fok van.

Eddig még sosem fagyot így be,az általad említett dolog megtörtént,fújtunk bele zárjégoldót,a kulcsot is melegítettük vihargyújtóval de csak annyit értem el hogy bele ment a kulcs,el már nem fordult.

2017. jan. 15. 09:23
 3/11 anonim ***** válasza:

nem tudom hol laksz pontosan, de már napok óta enyhe idő van. nem valószínű, hogy befagyott a zár. főleg nem az összes, pláne egyszerre. valami más gond lesz ott.

próbát megér: öngyujtóval melegítsd meg kicsit a kulcs tollát,aztán dugd be a zárba. többször ismételd meg, hátha megindul. arra ügyelj, hogy enyhén melegítsd a kulcsot, nehogy megsérüljön. a legjobb megoldás persze a jégoldó spray lenne...

2017. jan. 15. 09:27
 4/11 A kérdező kommentje:

Legyetek szívesek elolvasni a hosszabb leírást is,így is elég feszült vagyok.

Ezeket már csináltam.

Az autó Alsózsolcán van de szerintem nyitás szempontjából ez totál mindegy, a lényeg hogy itt hideg van és minden jeges.Kimentem megnézni a hőmérőt -7-et mutat.

2017. jan. 15. 09:34
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem stilom volt az is befagyott. en rongyot tettem a kilincsre es ez megelozi. tedd rs hagy rajts par oraig hatha mrlrgszik. meg hajszaritoval csinaltam mar mas megoldas nemvolt :/
2017. jan. 15. 09:44
 6/11 A kérdező kommentje:
A cég nemrég vett ilyen kültéri gázpalackos hősugárzót,még abban bízok hátha ide adják az őrök hogy kivigyem a kocsihoz.
2017. jan. 15. 09:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Hajszárító a legjobb és a legegyszerűbb, hősugárzóval megperzseled az autót.
2017. jan. 15. 11:04
 8/11 A kérdező kommentje:

Aksis hajszárítóm nincs sajnos.

A kültéri gázos hősugárzó nem tud perzselni.

Az ilyen.

[link]

2017. jan. 15. 11:20
 9/11 Donald J. Trump ***** válasza:
WD40
2017. jan. 15. 11:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez nagyon idegesítő helyzet lehet.

Hazaértél azóta? Hogyan oldottad meg a problémát?

2017. jan. 15. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!