Befagyott az autó zárszerkezete, mit lehet tenni?
Az autó egy fiat bravo,központi záras,távirányító is van hozzá.
Távirányítóra valamennyit mozdít a záron de nem nyílik ki rendesen és ilyenkor vissza le is zárja magát.
A kulcsot nagy nehezen sikerült bele dugni a zárba de elfordítani már nem lehet.
Az autóhoz sajnos nem tudok kivinni 230V-ot,a munka helyemnél maradt a parkolóban.
Csomagtartó ajtó zárszerkezete szintén nem jó,belülről lehetne csak nyitni.
Van esetleg valami ötlete valakinek mit lehet tenni?
Miskolc környéken lakom,itt jelenleg -8fok van.
Eddig még sosem fagyot így be,az általad említett dolog megtörtént,fújtunk bele zárjégoldót,a kulcsot is melegítettük vihargyújtóval de csak annyit értem el hogy bele ment a kulcs,el már nem fordult.
nem tudom hol laksz pontosan, de már napok óta enyhe idő van. nem valószínű, hogy befagyott a zár. főleg nem az összes, pláne egyszerre. valami más gond lesz ott.
próbát megér: öngyujtóval melegítsd meg kicsit a kulcs tollát,aztán dugd be a zárba. többször ismételd meg, hátha megindul. arra ügyelj, hogy enyhén melegítsd a kulcsot, nehogy megsérüljön. a legjobb megoldás persze a jégoldó spray lenne...
Legyetek szívesek elolvasni a hosszabb leírást is,így is elég feszült vagyok.
Ezeket már csináltam.
Az autó Alsózsolcán van de szerintem nyitás szempontjából ez totál mindegy, a lényeg hogy itt hideg van és minden jeges.Kimentem megnézni a hőmérőt -7-et mutat.
Ez nagyon idegesítő helyzet lehet.
Hazaértél azóta? Hogyan oldottad meg a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!