Mennyivel drágábbak a Mazda alkatrészek más német autómárkáknál?
Mazda 3 -as autókat nézegetek, de azt olvastam drágábbak az alkatrészek. Mennyivel? Esetleg pár alkatrészen tudná valaki érzékeltetni a különbséget valamelyik másik autótípusokkal? Pl opel, esetleg vw.
Új és bontott alkatrészt is hasonlítva. Valamelyik cikkben olvastam, hogy ebayen is érdemes nézelődni, bár talán egy bontóban érdemesebb ha nincs pénz újra.
A "más" szó elé és utána kellett volna vessző. Igen, tudom, hogy nem német...
Az autókról annyit tudok, hogy van 4 kerekük, meg motorjuk, de igen, ha megeröltetném magam, akkor órák alatt biztos kisakkoznám kb mi mennyi átlagban. De ennyi erővel ne írjon ki senki kérdést, mert ott a google. Aki feleslegesen okoskodik az csak minusz értékelést kap, nem mint ha akárkit is érdekelne, de csak mert megtehetem.
Mertem remélni, h vannak autószerelők, esetleg mazda tulajok, akik talán tudják mi mennyi nagyjából. Aki segítő szándékkal írna, annak előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!