Milyen benzines négy vagy ötajtós autót ajánlanátok 4-500 körül? Maximum 15 éves korig. Legalább 1.5-öst.
"Maximum 15 éves korig."
Nem így szokás autót venni.
Példának okáért,ennyiből kapsz 5. és 6. generációs Mazda 323F-t.(bár a 6. genhez lehet kevés az 500e)
A 98-2002ig gyártott széria belefér a 15 évbe,viszont a 94-98 között gyártott sokkal jobb.
Pedig annyiért azt kapsz. Lényegében 1-200 ezerrel vagy csak felette a rothadó guruló talicskák árának. Sőt még ennyiért is jócskán kapni ezeket.
Autó 1 milliónál kezdődik ahol már van egyáltalán lehetőséged arra, hogy variálgass is.
Ennyiből meg csak szerencséd van, meg jó türelmed, hogy kifogj egy jobbat, más nem.
Miért ne vennél?
Az enyém pl 22 éves, 78 000 km-el, tökéletes műszaki állapotban úgy, hogy télen nem használták - nagyapámé volt. Ilyenért szerintem nem lenne sok az 500e.
Nagy szerencsével ki lehet fogni ilyet (nem eladó :D), és akkor már inkább egy ilyen 22 éves, mint az egyik ismerősöm tizenéves golfja, amit minden hónap elején szervízbe kell vinni - szó szerint.
Nem?
Tipikus magyar mentalitás 500.000 ből akar nem öreg autót venni XD. Pedig ha tudná, hogy egy öreg autó sokkal tovább autó tud maradni mint a maiak :D
én mindig 1995-2000 közti autókat vettem és maradok is ennél az évjáratnál. Mazda 323 az szerintem is jó, esetleg Golf 3, vagy békalámpás Corolla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!