Első autónak,2-es benzines Golf, vagy suzuki Swift 1. 0, esetleg egy Maruti 800-at ajánlanátok ebből a felhozatalból?
Ha nem félsz akkor mehet bátran az 1.0ás papír kasznis Suzuki Swift.
Nem lehetnek rossz kocsik, ültem már olyanban, valóban egy élmény vele menni, viszont nem éreztem magam biztonságban. Nem európai emberekre tervezték, és tényleg féltem benne, szűk volt a tér és éreztem hogy elég imbolygós a jármű.
Inkább egy F astrában gondolkodnék. Vagy eegy Corsában. Golfot is kipróbálhatod. Ha a fogyasztás számít akkor japán vagy 1.4es, 1.6 os benzines F astra, vagy 1.7 dízeles astra. Ezek nagyon jók.
Marutit nem javaslom, mert mi kb. minden honapban vittuk szervizelni.. 2x cserben hagyott, mert felforrt a hutoviz, dugoban folyamatosan le kellett allitani a motorjat, mert nem birta.
Egy jo 1.3 SWiftet javasolnek, nekem az van 6eve, egyszer sem hagyott cserben, jo kis autok fogyasztas szempontjabol, jo vezeti, es olcso es konnyu hozza az alkatresz szerzes.. Na meg azert jobban is nez ki mint egy kis maruti.. :) (legalabbis szerintem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!