Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől olyan népszerű a fiatalo...

Mitől olyan népszerű a fiatalok körében a VW Golf?

Figyelt kérdés
Mi a vonzereje?
2017. jan. 12. 17:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

#20: ezt benézted, mert sose volt 10l alatti fogyasztású autóm? :)

Aztán miben gyalázza a golf az E-mercit? Kényelemben? NEM! Komfortban? NEM! Vezetési élményben? NEM!

1mFt körül már kapni W123 300e-24v -t "fordított" váltóval és 200Le felett elég szépen viszi azt a kasztnit, kellően dinamikus 180ig onnan még bőven kifut 200felé! Kétzónás klima, abs, faberakás, tetőablak, stb.

Mikor fiatalként az RX7 -t nézegettem a 2.8as celicasuprát csak azért nem mertem megvenni, mert túl erősnek gondoltam és vissza gondolva hát jobb is. Elég volt az a kb. 100-120LE környéke is első kocsinak. Lakásunktól 2sarokra lévő S kanyarban majdnem árkot fogtam :D

Oké mx5 csak két üléses de mikor 2embere alkalmas autóm volt sose zavart és a sportmotor se zavart.

Vagyok én egy fő és a barátnőm még egy fő, ez eddig kettő. Fiatalon hova több? Mindenki menjen a saját járművével! Persze akinek már van gyerkőc az más téma fiatalon!

2017. jan. 17. 00:07
 22/26 anonim ***** válasza:

Kezdő jogsival 200le feletti autóra mennyi is a biztosítás?

Vissza térve a Golf vs E merci-re nagyon nem egy liga. Inkább egy A vagy B mercit kellene hozzá hasonlítani.

Aki egy 2tonnás limuzinból beszél vezetési élményről arra nem tudok mit mondani.

2017. jan. 17. 06:25
 23/26 anonim ***** válasza:

Sok a kötelező re, de kezdőnek elég egy 100-120Le körüli is!

Mi baj a 2tonnás limuzin vezetési élményével? a közút nem versenypálya és az E merci is tudja a 300eFt gyorshajtási bírságot hozni!

Az igen is vezetési élmény, hogy beülsz és kényelmesebb, csendesebb, komfortosabb, stb.

Mivel használtan nincs olyan nagy áreltérés, mint újkorukban, ezért érdemes hasonlítani egymáshoz őket!

Lehet öregszem, de sokkal nagyob élmény vezetni egy felextrázott E mercit, mint egy extranélküli rx7 -t, igaz mindkettő élmény és közelébe nem jöhet a golf nekik!

2017. jan. 17. 11:29
 24/26 anonim ***** válasza:
Mellesleg írtam vegyen mx5 t ha örjöngeni akar és menjen ki kakucsra vagy mogyoródra!
2017. jan. 17. 11:29
 25/26 anonim ***** válasza:
1 millió forint alatt 1 darab 300-as E merci van ma a hahu-n. az is automata váltóval, az eladó bevallása szerint minimális korrózióval,de legalább a váltója "kicsit ugrik" :D na most erre még jó sokat kéne költeni ahoz hogy 200 lóerő fölött legyen, aztán ki és kéne nézzen valahogy, mert rohadó mercivel ne járjon már az ember... pénztemető. 1 milla alatt kapsz olyan golfot ami mindent tud mint az általad említett merci... sőt külfödről talán már egy vr6-ot is be lehet ennyiért hozni, ami 100% hogy megkajázza az általad említett mercit KIEMELEM 1 millió forint alatt... hülyének engem sem kell nézni, a prémium az prémium, de attól még van akinek logikusabb döntés egy golf, mint egy szakadt mercedes :(
2017. jan. 25. 01:34
 26/26 anonim ***** válasza:
Hozzátenném az E300-hoz hogy természetesen csak benzinesre kerestem. Ugyanebben az árkategóriában már találni vr6-ot... azért mert nem szeretjük a golfot, ne fikázzuk, de főleg ne hasonlítsuk olyan autókhoz amik más kategóriában szaladnak.
2017. jan. 25. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!