Mitől olyan népszerű a fiatalok körében a VW Golf?
Figyelt kérdés
Mi a vonzereje?2017. jan. 12. 17:12
11/26 anonim válasza:
9-es
Veled meg mivan? Mi köze van egy W124-es Mercinek (ami egy E osztály tulajdonképpen) a VW Golfhoz? Miért nem egy Porschéhoz hasonlítod inkább? Vagy Ferrarihoz?
12/26 anonim válasza:
#9 olyan extrákat írtál amiket mondjuk életemben nem használnék (pl több lengőkaros futómű, jó jó, de azért drága ha nem tudsz benne szilentet cserélni csak lengőkarral) viszont nekem csak egy anno 1milliós golfom volt amiben a teáltalad felsorolt extrák 90%-a megtalálható: fűthető bőrülés, automatikusan sötétedő tükör, tempomat, xenon, fényszórómosó, abs, esp,elektromos tetőablak,dupla digitklíma és ez egy 2000éjáratú autó.
13/26 anonim válasza:
Persze van ilyen golf, de látod megnéztem a hahun és a tempomatnál 71db ra le esett a 4esnél, kettesben vagy egyesben sose láttam tempomatot még, talán a 3asban volt már.
14/26 anonim válasza:
#13 És ezzel mi a gond? Kb 10-15e ért lehet bele rakni golf3-tól felfele gyárit.
15/26 anonim válasza:
9-es
Én aztán tényleg nem vagyok egy VW-fan, de könyörgöm, egy C5-öst, egy E-osztályos Mercedes-Benzt hogy lehet egy VW Golfhoz hasonlítani?
16/26 anonim válasza:
Talán, mert az az árkategória a vételárat nézve!
17/26 anonim válasza:
Azért nézd meg hogy újonnan mennyi volt, szerintem a golf és az e merci között egy 3x árkülönbség legalább volt.
18/26 anonim válasza:
Nem az új árát mondom, hanem ami pénzből a fiatalok autót vesznek.
Átlagban azt mondhatjuk foglalkozós kocsit 200tól még elpöfögöt 500tól és egész jót 800tól vásárolnak a fiatalok, ebből a pénzből bőven van mit válogatni, még 18évesen inkább bevállanék egy lelakott MX5 -t mint golf és apránként rendberakom.
Mikor én voltam 18 az elsőgenerációs rx7 volt álmaim kocsija pedig sok fiatal a lada meg kettesgolf és társaiért volt oda akkor is!
19/26 anonim válasza:
Mx-5 legnagyobb gondja az hogy 2személyes. Tehát ha haverokkal el akarsz menni valahova már kuka, sajnos.
20/26 anonim válasza:
Aki wankel motort ajánl csóró fiataloknak annak kívánom hogy legyen egy az életében :D Egyébként meg, C5 citroen?! Mi a fene eeeeember?! E merci?! Hallottál már a Hot Hatch fogalmáról? Fájdalmas élmény lenne egy fiatal srácnak az 1 millánál olcsóbb merciben amikor a spanok a fele olyan nehéz kis golfokkal gyalázzák :D ha meg van olyan állat aki 1 milla alatt erős mercit vesz az készüljön a költekezésre és a 15 literes fogyasztásra. Egyébként hosszú évtizedek alatt bebizonyosodott, hogy a wankel motor úgy szar ahogy van. Légyszives ne szidj senkit aki nem szúr ki magával tudatosan... inkább vegyél egy wankel motoros autót és térjünk vissza erre egy év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!