BenRammus kérdése:
Lehet városban pitbike motort vezetni?
Figyelt kérdés
Vannak akik aztmondják igen lehet Pitbike-t vezetni a városban , van aki szerint nem...iskolába járni,edzèsre stb..(konkrétan Budapestre gondolok) Probléma lehet belőle? Rendőrbácsinak lehet nemfog tetszeni vagy ilyesmi? Komolyabb büntetés?
Köszönöm előre is ! :)
2017. jan. 11. 22:59
1/5 dirtboy válasza:
nem tudom mi nem világos azon hogy pályamotor,csak pályán lehet vele menni.
se lámpa,se index semmi rajta,sejthető szerintem hogy nem mehet közúti forgalomban se pesten se máshol.
2/5 A kérdező kommentje:
Bocs ,hogy kérdezni mertem dirtyboy :)
2017. jan. 11. 23:06
3/5 anonim válasza:
Először is, mit értesz "Pitbike" alatt?
Ha 50 cm3 alatti, akkor smkp-ként használhatod, amennyiben fel van szerelve a megfelelő világító berendezésekkel és kötöttél rá kötelező biztosítást.
Ezek híján a rendőrbácsi meg fog büntetni, főleg ha arcoskodsz.
4/5 anonim válasza:
Nem. Illetve nem szabad. A pitbike, mint a neve is mutatja, nem közúti forgalomra van készítve. De persze benzinnel megy, nem jogszabályokkal... Ha elkapnak (valahogy) akkor el leszel tiltva egy ideig a jogsitól, már ha nincs.
5/5 anonim válasza:
Minden hétre jut egy ilyen kerdes......az előzőknél is le lett mar írva hogy nem lehet!Akkor sem ha te majd ügyesen felszereled világító berendezéssel!Amit itt a multkor valami kretén bicikli villogoval akart megoldani.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!